Μία έγκυος γυναίκα έμεινε ξανά έγκυος -ναι, συμβαίνει

The Jennettes
Τρίτη, 07 Νοεμβρίου 2017
pregnant-2635034-960-720.jpg

Η Allen εξήγησε στο New York Post πως ήταν έγκυος έξι εβδομάδες ως παρένθετη μητέρα για ένα ζευγάρι όταν έμαθε πως κυοφορούσε δίδυμα. Υπέθεσε πως ήταν και τα δυο των γονιών για τους οποίους ήταν παρένθετη μητέρα.

Όταν γέννησε, δεν είδε τα παιδιά αφού ήταν πίσω από μία οθόνη. Αλλά όταν πήγαν με το ζευγάρι, η μητέρα, Lius, έστειλε μία φωτογραφία στην Allen και της έγραψε: "Δεν είναι τα ίδια έτσι;... Έχεις σκεφτεί γιατί είναι διαφορετικά;" 

Αφού τα παιδιά έκαναν τεστ DNA, η Allen έμαθε πως ένα από τα δύο είχε το γενετικό υλικό της Lius και το άλλο το γενετικό υλικό της ίδιας και του συζύγου της. Η Lius επέστρεψε το παιδί στο γραφείο παρένθετης μητρότητας και ζήτησε στην Allen το ποσό των 18.000-22.000 δολαρίων. Το γραφείο τον προσέφερε σε οικογένειες που ήταν πρόθυμες να πληρώσουν το ποσό. Η Allen, τρομαγμένη από αυτή τη συνεννόηση, πήρε η ίδια τον Max και προσέλαβε δικηγόρο για να μην πληρώσει το ποσό.

Αυτό που βίωσε η Allen, ονομάζεται superfetation (πολλαπλή κύηση), σύμφωνα με το Live Science. Συμβαίνει όταν οι διαδικασίες που κανονικά σταματούν την ωορρηξία κατά τη διάρκεια της κύησης δεν λειτουργούν. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα δύο βρέφη με διαφορετικές ηλικίες και διαφορετικούς γονείς, όπως τα παιδιά που κυοφόρησε η Allen.

Το συγκεκριμένο φαινόμενο είναι πολύ σπάνιο, όπως είπε η Dr. Saima Aftab, ιατρική διευθύντρια του Κέντρου Εμβρυϊκής Φροντίδας του Nicklaus Children's Hospital, στο Live Science. Λιγότερο από 12 υποθέσεις πολλαπλής κύησης έχουν υπάρξει θέμα ιατρικών εργασιών. Οπότε, ενώ δεν είναι απίθανο, κανείς δεν προειδοποιεί κατά της σεξουαλικής επαφής κατά τη διάρκεια εγκυμοσύνης στην περίπτωση που κάνετε δίδυμα.

 

Gallery: Δείτε ακόμη τη μητέρα που δείχνει πώς είναι να μεγαλώνεις χωρίς τηλεόραση και gagdets

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα