UPDATE #NOW

5 tips για το πώς να ψωνίσετε στο Black Friday


Αφροδίτη Σακκά

23 Νοεμβρίου 2017

black-friday-2925476-960-720.jpg

Διαβάστε εδώ: Το Black Friday Έρχεται! Ετοιμάστε το καλάθι σας!

Κάντε την έρευνά σας από σήμερα

Είναι δύσκολο να μην σας παρασύρει η "τρέλα" των προσφορών που βλέπετε παντού και δικαίως, αφού οι γιορτές έρχονται. Ωστόσο, πρέπει να κάνετε λίγη έρευνα πριν αγοράσετε κάτι, έτσι ώστε να μην χαλάσετε χρήματα αδίκως. Αρχικά, μπορείτε να φτιάξετε μία λίστα με τα πράγματα που χρειάζεστε, ενδεχομένως και δώρα Χριστουγέννων για τους αγαπημένους σας. Μετά, καλό θα ήταν να ρίξετε μια ματιά στις τιμές των αντικειμένων που θέλετε και να συγκρίνετε ανάμεσα σε διαφορετικά μαγαζιά για να βρείτε την καλύτερη προσφορά.

Φτιάξτε μία λίστα με τα μαγαζιά από τα οποία θέλετε σίγουρα να ψωνίσετε

Ξέρωντας ποια μαγαζιά έχουν τις μεγαλύτερες προσφορές και έχωντας συγκρίνει τιμές, θα σας βοηθήσει με το να σχεδιάσετε μία στρατηγική ως προς το πού θα θέλατε να ψωνίσετε πρώτα. Δώστε προτεραιότητα σε αυτά που ξέρετε σίγουρα πως θέλετε να επισκεφθείτε και αν πρόκειται να πάτε για ψώνια σε κάποιο εμπορικό κέντρο, δείτε που μπορείτε να παρκάρετε και ποια είναι η κοντινότερη είσοδος στο μαγαζί που σας ενδιαφέρει.

Κάντε τις αγορές σας online

Πολλά μαγαζιά βάζουν τις προσφορές τους σε ισχύ από τα ξημερώματα του Black Friday, οπότε αν έχετε κουράγιο να μείνετε λίγο παραπάνω ξύπνιοι μπορεί να είστε πολύ τυχεροί. Ενδεχομένως κάποια sites να προσφέρουν την επιλογή να αγοράσετε το προϊόν online και να το παραλάβετε από το κατάστημα ή ακόμη μπορεί να βρείτε προσφορές που απευθύνονται μόνο σε online αγορές.

Ψωνίστε με ασφάλεια (και μέσα στο budget σας)

Αν πρόκειται να επισκεφθείτε τα μαγαζιά, καλό θα ήταν να έχετε μαζί σας μία τσάντα που κλείνει καλά και μπορείτε να την προσέχετε συνεχώς. Αν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε κάρτα για τις αγορές σας, πρέπει να υπολογίσετε ακριβώς το ποσό χρημάτων που έχετε περιθώριο να ξοδέψετε και να μην δελεαστείτε να αγοράσετε παραπάνω απ' όσα σας επιτρέπει το budget σας. Γι΄αυτό, όπως είπαμε και παραπάνω, μπορείτε να κάνετε από σήμερα μία λίστα με αυτά που χρειάζεστε.

Ρωτήστε σχετικά με την επιστροφή προϊόντων

Μάθετε αν το κατάστημα από το οποίο ψωνίζετε επιτρέπει την επιστροφή προϊόντων και αν ναι, μέσα σε τι χρονικό διάστημα. Μην παρασυρθείτε από τη βιασύνη να αγοράσετε κάτι που βρίσκεται σε προσφορά και τελικά να μην μπορείτε να το επιστρέψετε αν θελήσετε.

 

Καλές αγορές!

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα