UPDATE #NOW

Katerina Tikhonova: Η μικρή άγνωστη κόρη του Vladimir Putin


29 Νοεμβρίου 2017

b-katerina.jpg

Το θέμα για το ποια είναι η μικρή κόρη του Putin, ήρθε ξανά στη δημοσιότητα όταν ένας συνάδελφός της από το ακροβατικό ροκ εν ρολ επιβεβαίωσε ότι η όντως η Katerina είναι η μικρότερη κόρη του Ρώσου προέδρου.

Ταυτόχρονα η Παγκόσμια Συνομοσπονδία του Ροκ Εν ρολ (World Rock 'n' Roll Confederation) επιβεβαίωσε επίσης, την σχέση της Tikhonova με τον πρόεδρο Putin, δύο χρόνια έπειτα από σχετικό δημοσίευμα του Reuters. O πρόεδρος της ομοσπονδίας όταν ρωτήθηκε από το Reuters αν γνώριζε ότι η νεαρή γυναίκα είναι κόρη του Προέδρο έδωσε την εξής παραπλανητική απάντηση: « Ναι, την γνωρίζω, ναι φυσικά» . Και όταν ρωτήθηκε ξανά απάντησε γνέφοντας «Ναι». Από την άλλη μεριά το Κρεμλίνο αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις.

Η Tikhonova είναι 31 ετών, που χρησιμοποιεί το επίθετο της γιαγιάς της, είναι επαγγελματίας αθλήτρια του ακροβατικού ροκ ν ρολ, ασχολείται με επιχορηγούμενα από το δημόσιο επιστημονικά προγράμματα στο Πανεπιστήμιο της Μόσχας και δραστηριοποιείται ως αντιπρόεδρος στην Παγκόσμια Ομοσπονδία του Ροκ Εν ρολ, σε ζητήματα επέκτασης και μάρκετινγκ. Εχει παντρευτεί τον Κιρίλ Σαμάλοφ , που είναι γιός ενός από τους πιο στενούς φίλους του Πούτιν, ο οποίος έχει μια περιουσία τουλάχιστον ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων την οποία έχει αποκτήσει μέσω συναλλαγών με την μεγαλύτερη πετροχημική εταιρεία της Ρωσίας.