UPDATE #NOW

Την Καθαρά Δευτέρα πάμε όλοι στο Κτήμα Αρίστη!


8 Φεβρουαρίου 2018

ktima-aristi-001.jpg

Η πολυσυζητημένη, κινητή καντίνα Food Truck γνωστή για τους ποντιακούς γκεζλεμέδες τη ς και τα τοπικά, παραδοσιακά προϊόντα της, θα βρίσκεται εκεί και θα προσφέρει ένα ειδικά διαμορφωμένο μενού γκουρμέ πιάτων «στο χέρι» όπως:

• Σούπα λαχανικών βελουτέ

• Παραδοσιακός ποντιακός γκεζλεμές με ρεβίθια chana masala

• Παραδοσιακός ποντιακός γκεζλεμές με κιμά σόγιας «λαχματζούν»

• Παραδοσιακός ποντιακός γκεζλεμές με ωμά χορταρικά εποχής και φέτα

• Ρεβίθια Chana masala με ρύζι basmati σερβιρισμένα σε ατομικό μπολ

• Καλαμαράκι «γόνος» σερβιρισμένο σε καλαμάκι

Από το μενού φυσικά δεν θα λείπουν και τα γλυκά με τον γκεζλεμέ με πραλίνα φουντουκιού και μπισκότο να γίνεται ανάρπαστος όπως επίσης και ο χαλβάς Δραπετσώνας Κοσμίδη-­‐Γαβρίλη.

Η ομάδα «Aπό το μηδέν στο άπειρο» θα μάθει στους μικρούς μας φίλους τον τρόπο για να κατασκευάζουμε τον γνωστό σε όλους μας χαρταετό, ο οποίος στη συνέχεια και θα πεταχτεί ψηλά στον ουρανό! Παράλληλα ο μάγος Μαgic Τolto θα είναι εκεί για να δώσει μια συναρπαστική μονόωρη θεατρική παράσταση κωμικής μαγείας που θα καθηλώσει μικρούς και μεγάλους!

Η μέρα θα κλείσει με ένα μαγικό ταξίδι στα μυστικά της κηπουρικής! H Ikaria Drinks θα βρίσκεται επίσης εκεί για να μας ξεδιψάσει με τα μοναδικά αναψυκτικά της!

Την Καθαρά Δευτέρα στις 19/02 από τις 11.00 έως τις 16.00, υποδεχόμαστε όλοι τη Σαρακοστή κοντά στη φύση, στο Κτήμα Αρίστη!

ΥΓ. Στις παιδικές δράσεις είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής και η κράτηση θέσεων μέχρι το Σάββατο 17/2/18, ενώ η τιμή του εισιτηρίου για τις δράσεις είναι 14€.

Πλουτάρχου & Κέας, Χαλάνδρι (Στάση μετρό: Αγία Παρασκευή)

Τηλ. 210.6085559 / 6980.855565

www.ktimaaristi.com

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα