UPDATE #NOW

Το jenny.gr διοργανώνει μια βραδιά σινεμά εμπνευσμένη από τη μαγεία της μόδας


The Jennettes

25 Φεβρουαρίου 2018

photo-1491956142110-8a4226a12077.jpg

Ο χρόνος μετράει ήδη αντίστροφα έως την Τετάρτη 28/02 όπου οι καλεσμένοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την ταινία ενώ ταυτόχρονα θα έχουν την ελευθερία να κινηθούν στον χώρο και να βιώσουν τα παράλληλα δρώμενα.

Οι πόρτες για το «Fashion Movie Event» του Jenny.gr θα ανοίξουν στις 19.00 ενώ η προβολή θα ξεκινήσει στις 20.00. Αμέσως μετά θα ακολουθήσει party

Υπάρχει, αλήθεια, πιο μαγικός τρόπος να κορυφωθεί μια βραδιά μόδας και στιλ, από την παρουσία της πιο stylish σαμπάνιας; Η Moët & Chandon θα στηρίξει αυτήν τη βραδιά μόδας, γιορτάζοντας τη μαγεία του στιλ. Με μία φιάλη Moët να ανοίγει κάθε δευτερόλεπτο κάπου στον κόσμο, για τη Moët & Chandon κάθε δευτερόλεπτο είναι μια εμπειρία – κάθε εμπειρία είναι μια ευκαιρία να ζήσουμε ένα #moetmoment. 

Η VOLVO θα επιμεληθεί την αίθουσα της prive προβολής με lounge διάθεση και θα παρουσιάσει για πρώτη φορά στο κοινό το νέο Volvo XC40, την πρόταση της σουηδικής μάρκας στην κατηγορία των premium compact SUVs.

Η L'OREAL PROFESSIONEL εμπνευσμένη από το μοναδικό στυλ της ταινίας του Manolo Blahnik σε συνεργασία με κορυφαίους επαγγελματίες θα επιμεληθεί το hair styling των μοντέλων ενώ θα μας παρουσιάσει και τα απόλυτα hair trends αυτής της σεζόν. Εντυπωσιακά looks, fashion-forward χτενίσματα και εκλεπτυσμένες πινελιές από κινηματογραφικά hairstyles είναι τα στοιχεία που θα εμπλουτίσουν το μεγαλύτερο fashion movie event της χρονιάς.

Το μακιγιάζ των μοντέλων θα επιμεληθεί η νέα ανατρεπτική μάρκα μακιγιάζ Urban Decay που υπερβαίνει τα όρια της ομορφιάς, συνδυάζοντας θηλυκότητα με δυναμισμό. Πρωταγωνιστές τα αναπάντεχα χρώματα, τα δυναμικά χείλη αλλά και τα εντυπωσιακά eye looks που μπορεί κανείς να δημιουργήσει χάρη στην τεράστια συλλογή μακιγιάζ υψηλής απόδοσης, σε κάθε πιθανή απόχρωση.

H essie θα δώσει τη δική της πινελιά στην εμφάνιση των μοντέλων αλλά και των λαμπερών καλεσμένων χαρίζοντάς τους ένα ανανεωμένο nail style που θα τραβήξει όλα τα βλέμματα.

Μέσα από μια αναδρομή στα shoe trends που κυριαρχούσαν ανά δεκαετία, η NAK SHOES θα φτάσει στις τάσεις του «σήμερα», μέσα από την ανανεωμένη κολεξιόν της για τη σεζόν Spring/Summer 2018 κάνοντας ακόμα πιο έντονο τον fashion χαρακτήρα της βραδιάς.

Οι λαμπερές καλεσμένες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα προϊόντα ντεμακιγιάζ SEPTONA Daily Clean τα οποία θα φροντίσουν για το ντεμακιγιάζ των μοντέλων και σίγουρα θα θελήσουν να τα εντάξουν και στη δική τους καθημερινή ρουτίνα περιποίησης.

Η βραδιά θα πάρει την πιο γλυκιά γεύση με τη βοήθεια του candy bar από τα Fresh Patisserie, τα οποία θα μας προσφέρουν τις απαραίτητες γλυκιές απολαύσεις που θα συνοδεύσουν τη σαμπάνια μας – το καραμελωμένο ποπ κορν είναι σίγουρο πως θα γίνει ο πρωταγωνιστής της βραδιάς!

H ANAMA DECO θα έχει φροντίσει να δημιουργήσει την απαραίτητη ατμόσφαιρα στον χώρο, διακοσμώντας το lounge όπου θα πραγματοποιηθεί τα λαμπερό party μετά την προβολή της ταινίας.

Το Fashion Movie Event party θα «ντύσει» μουσικά ο Hit 88.9 και η παραγωγός του, Μαίρη Μαργέλη ολοκληρώνοντας ιδανικά το fashionable event μας.

Για περισσότερες πληροφορίες: [email protected]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα