Τι λέει για την προσωπικότητά σας η μέρα που γεννηθήκατε

The Jennettes
Παρασκευή 9 Μάρτιος 2018
katy-belcher-348041-unsplash.jpg

Δευτέρα

Η Δευτέρα κυβερνάται από το Φεγγάρι, το οποίο σύμφωνα με την αστρολογία, είναι μία μητρική οντότητα που έχει ρίζες στηναφοσίωση στη καλοσύνη και την οικογένεια. Γι' αυτό, οι άνθρωποι που είναι γεννημένοι Δευτέρες είναι μητρικοί, ευαίσθητοι, προσαρμοστικοί και καλοσυνάτοι -συνήθως κι αρκετά ελκυστικοί όσον αφορά την εξωτερική εμφάνιση.

Τρίτη

Στην Ελληνική και τη Ρωμαϊκή μυθολογία, ο Άρης είναι ο θεός του πολέμου, κι έτσι, οι γεννημένοι Τρίτη έχουν πάντα ένα φλογερό, μαχητικό πνεύμα. Είναι θαρραλέοι, ανυπόμονοι, ενεργητικοί και κυνηγούν την επιτυχία. Παρ' όλα αυτά, διαθέτουν ιδιαίτερη χάρη.

Τετάρτη

Ο Ερμής είναι ο θεός των οικονομικών, του ταξιδιού και της επικοινωνίας και γι' αυτό τα παιδιά της Τετάρτης είναι πολύ επικοινωνιακά. Είναι επίσης ευέλικτα, λίγο ανέμελα, αλλά από τα καλύτερα όλων μας. Μερικές φορές τείνουν να είναι λίγο μελαγχολικά.

Πέμπτη

Οι γεννημένοι τις Πέμπτες είναι αισιόδοξοι, καλόκαρδοι και ιδιαίτερα διασκεδαστικοί -όπως αυτό που λέμε, "η ψυχές του πάρτι". Οι Πέμπτες κυβερνώνται από τον Δία, και γι' αυτό τα παιδιά τους μοιράζονται πολλά στοιχεία με τον θεό του Ολύμπου στην Ελληνική μυθολογία.

Παρασκευή

Η Παρασκευή κυβερνάται από την Αφροδίτη, τον πλανήτη της αγάπης, της ισορροπίας, της ομορφιάς, του ρομαντισμού, της κομψότητας και της απόλαυσης. Τα παιδιά της Παρασκευής είναι κοινωνικά, καλλιτεχνικά και λατρεύουν την ομορφιά και την αγάπη. Μερικές φορές μπορεί να γίνουν λίγο ναρκισιστές.

Σάββατο

Τα παιδιά του Σαββάτου ανήκουν στον Κρόνο, τον θεό του πλούτου και της ελευθερίας. Παρ' όλα αυτά, δε σημαίνει πως οι γεννημένοι Σάββατο θα γίνουν πολύ πλούσιοι μόλις μεγαλώσουν, αλλά θα είναι σεμνοί, σοφοί, πρακτικοί και αυστηροί.

Κυριακή

Τέλος, σύμφωνα με την αστρολογία, οι γεννημένοι τις Κυριακές είναι πολύ τυχεροί. Το αστέρι που τους κυβερνά είναι ο Ήλιος, πράγμα που σημαίνει πως είναι λαμπροί, δημιουργικοί και τολμηροί. Είναι γεννημένοι ηγέτες και ιδιαίτερα διασκεδαστικοί.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

TRENDING ARTICLES