UPDATE #NOW

Όλες οι (παράνομες) Γυναίκες του Προέδρου


23 Μαρτίου 2018

20180319-zaf-x99-131.jpg

Λόγοι για να μην κοιμούνται ήσυχοι το βράδυ οι δικηγόροι του Ντόναλντ Τραμπ υπάρχουν, σίγουρα, πολλοί. Αλλά φαίνεται πως αυτήν την περίοδο ανησυχούν ιδιαίτερα και για τρεις γυναίκες που εμφανίζονται έτοιμες να ανοίξουν το στόμα τους και να φέρουν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση τον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η τελευταία εξέλιξη στο εν λόγω μέτωπο αφορά την ελληνικής καταγωγής Σάμερ Ζερβός. Το 2007, η 41χρονη, σήμερα, γυναίκα συμμετείχε ως διαγωνιζόμενη στο reality show «The Apprendice» (Ο Μαθητευόμενος), παρουσιαστής του οποίου εκείνη την περίοδο ήταν ο Ντόναλντ Τραμπ. Σχεδόν μια δεκαετία μετά, το 2016, εν μέσω της προεκλογικής εκστρατείας για την κατάκτηση του Λευκού Οίκου, η Ζερβός ένωσε τη φωνή της μαζί με τις φωνές άλλων 18 γυναικών, υποστηρίζοντας πως παρενοχλήθηκαν σεξουαλικά από τον «ερωτύλο», μεταξύ όλων των άλλων, Ντόναλντ. Απτόητος, ωστόσο, ο υποψήφιος για την προεδρία των Ρεπουμπλικανών, απέρριψε με συνοπτικές διαδικασίες τους ισχυρισμούς των γυναικών αυτών, αποκαλώντας τες «ψεύτρες».

Η Ζερβός, ωστόσο, κατήγγειλε τον Τραμπ για δυσφήμιση και την Τετάρτη η δικαστής Τζένιφερ Σέκτερ του Ανώτατου Δικαστηρίου της Πολιτείας της Νέας Υόρκης στο Μανχάταν, δέχτηκε να εκδικάσει την αγωγή, απορρίπτοντας τις ενστάσεις των δικηγόρων του. Οι συνήγοροι του αμερικανού προέδρου αμφισβήτησαν τη νομιμότητα μιας δίκης ενός εν ενεργεία προέδρου. Αλλά η δικαστής επικαλέστηκε παλαιότερη απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου μέσω της οποίας είχε γίνει δεκτή η καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση που είχε καταθέσει η Πόλα Τζόουνς κατά του Μπιλ Κλίντον. «Κανένας δεν είναι υπεράνω του νόμου και ο πρόεδρος των ΗΠΑ δεν χαίρει καμίας ασυλίας όσον αφορά τη συμπεριφορά του σε ιδιωτικές στιγμές», σημείωσε η κ. Σέκτερ στην απόφασή της. Πρόκειται, σίγουρα, για μια αναπάντεχη εξέλιξη, ο αντίκτυπος της οποίας θα μπορούσε να αποδειχτεί ιδιαίτερα αρνητικός για τον Τραμπ καθώς δεν αποκλείεται να ακολουθήσουν και άλλες γυναίκες το παράδειγμα της Ζερβός.

Αλλά αυτές τις ημέρες έκανε την εμφάνισή της και η Κάρεν Μακ Ντάγκαλ, πρώην «κουνελάκι» του Playboy, ηλικίας, σήμερα, 46 χρονών. Η περίπτωσή της είναι παρόμοια με εκείνη της τρίτης πρωταγωνίστριας αυτού του εν δυνάμει σκανδάλου, της διάσημης πορνοστάρ Στέφανι Κλίφορντ, ευρύτερα γνωστής ως Στόρμι (θυελλώδης) Ντάνιελς. Όπως ακριβώς και η Στόρμι, έτσι και η Κάρεν υποστηρίζει πως είχε ερωτικές σχέσεις με τον Ντόναλντ Τραμπ, για έναν περίπου χρόνο, το διάστημα 2006-2007. Τότε ο νεοϋορκέζος επιχειρηματίας ήταν παντρεμένος με την Μελάνια ενώ είχε μόλις γεννηθεί ο Μπάρον, ο μοναδικός τους γιος. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα