UPDATE #NOW

Η πιο καθοριστική στιγμή στα Φιλαράκια προέκυψε από ένα τεράστιο λάθος


13 Ιουνίου 2018

20010926-baf-g49-005.jpg

Ποιο ήταν, όμως, το μεγαλύτερο σοκ για εμάς; Φυσικά, η ατάκα «Δέχομαι εσένα, Rachel», που είπε ο Ross την ώρα που παντρευόταν τη Emily.

Μιλώντας στην εκπομπή The Story Behind, ο σεναριογράφος Greg Malice και ο παραγωγός David Crane αποκάλυψαν ότι η ιδέα για την επική αυτή φράση τους ήρθε όταν ο David Schwimmer, που ενσάρκωσε το συγκεκριμένο ρόλο, μπέρδεψε τα λόγια του, σε ένα από τα προηγούμενα επεισόδια.

«Έπρεπε να πει ‘Emily, το ταξί περιμένει κάτω’, ή κάτι τέτοιο. Αντί για αυτό, είπε ‘Rachel, το ταξί περι...ΩΧ!’. Και θυμάμαι ότι καθόμουν δίπλα στον David και είπα ‘Αυτό είναι’», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Malice.

Καταλαβαίνουμε, λοιπόν, ότι αν ο Schwimmer δεν είχε κάνει εκείνο το λάθος, η κατάληξη της σειράς ίσως να ήταν εντελώς διαφορετική.

Εκτός από αυτό, όμως, υπάρχουν κι άλλα πράγματα που οι δημιουργοί αποφάσισαν στην πορεία. Για παράδειγμα, ο Gunther επιλέχθηκε για το ρόλο επειδή ήταν ο μοναδικός κομπάρσος που ήξερε πώς να χρησιμοποιεί καφετιέρα. Επίσης, η Phoebe αποφάσισε να γίνει παρένθετη μητέρα στα τρίδυμα του αδελφού της, επειδή η Lisa Kudrow που την υποδυόταν, έμεινε έγκυος στην πραγματικότητα!

 

Διαβάστε επίσης: 5 προσβλητικά πράγματα από τα Φιλαράκια που δεν είχαμε προσέξει

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα