UPDATE #NOW

Jolie εναντίον Pitt: Όχι και τόσο «βελούδινο» διαζύγιο τελικά


8 Αυγούστου 2018

abaca_188507_017.jpg

Κι άλλα προβλήματα έρχονται να φέρουν νέα σύννεφα στο δικαστικό σίριαλ «Μπραντζελίνα», καθώς όπως όλα δείχνουν, το διαζύγιο των δύο σταρ, μόνο συναινετικό δεν θα είναι τελικά. Η νέα διαμάχη έχει και πάλι επίκεντρο τα παιδιά του πρώην ζευγαριού. Η  Angelina Jolie κινήθηκε χθες Τρίτη 7 Αυγούστου 2018 προς την οριστικοποίηση του διαζυγίου της από τον Brad Pitt με τον οποίο αν και είναι σε διάσταση εδώ και δύο χρόνια δεν έχουν επισημοποιήσει τον χωρισμό τους.

Ο δικηγόρος της Jolie προσέφυγε σε δικαστήριο του Λος Αντζελες ζητώντας του να οριστικοποιήσει το διαζύγιο μέσα στο 2018, όπως αναφέρουν και πολλά ξένα δημοσιεύματα.

Στο έγγραφο που κατατέθηκε στο δικαστήριο, η αμερικανίδα ηθοποιός καταγγέλλει ότι ο Brad Pitt «δεν πληρώνει σημαντική διατροφή για τα παιδιά» από τότε που είναι σε διάσταση και παρόλο που έχει γίνει σχετικός διακανονισμός, οι καταβολές της διατροφής «δεν γίνονται τακτικά».

Η Angelina Jolie υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον Brad τον Σεπτέμβριο του 2016, τερματίζοντας τον γάμο τους που κράτησε δύο χρόνια, ενώ συνολικά η σχέση τους είχε διάρκεια μία δεκαετία, κάνοντας το ζευγάρι σε ένα από τα πιο ισχυρά και δημοφιλή στην ιστορία του Χόλιγουντ. Μαζί έχουν έξι παιδιά -υιοθετημένα και βιολογικά- και η Jolie ητεί τη βασική επιμέλειά τους. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.