UPDATE #NOW

Ξέρουμε τι θα κάνετε φέτος τον χειμώνα


The Jennettes

24 Σεπτεμβρίου 2018

photo-1515003378192-a5953f292d20.jpg

Ο χειμώνας δεν είναι μακριά και γι' αυτό είναι μία καλή στιγμή να αρχίσουμε να προγραμματίζουμε τις χειμερινές μας εξορμήσεις. Αν αναρωτιέστε σχετικά με τον προορισμό, τότε εμείς έχουμε τη λύση και λέγεται Bansko. Το δημοφιλέστερο χιονοδρομικό κέντρο των Βαλκανίων ανοίγει τις πόρτες του και ετοιμάζεται να υποδεχτεί το μεγαλύτερο αριθμό τουριστών, μιας και οι υψηλής ποιότητας παροχές που προσφέρει σε συνδυασμό με τις πολύ προσιτές τιμές του, το έχουν αναδείξει τα τελευταία χρόνια στο νούμερο ένα χειμερινό προορισμό.

Η κράτησή σας στο Bansko για φέτος μπορεί να γίνει πολύ εύκολα και απλά: Με μία επίσκεψη στο www.18-24.gr. Η πλατφόρμα κρατήσεων αποτελεί τα τελευταία χρόνια το μεγαλύτερο «εξαγωγέα» χειμερινών τουριστών από όλη την Ελλάδα στο δημοφιλές χειμερινό θέρετρο. Οι πελάτες του on line travel agency που επισκέπτονται κάθε χρόνο το Bansko αυξάνονται και φέτος όπως όλα δείχνουν αναμένεται να ξεπεράσουν τους 10.000 αν αναλογιστεί κανείς ότι έχουν ξεκινήσει από τέλη Ιουλίου.

«Ο όγκος των επισκεπτών την χειμερινή περίοδο είναι πραγματικά μεγάλος και φροντίζουμε πάντα να παρέχουμε στον κάθε πελάτη αυτό που επιθυμεί. Τα τελευταία χρόνια έχουμε αναπτύξει ισχυρές συνεργασίες με την περιοχή φέτος όμως καταλάβαμε ότι τώρα είναι η ώρα να επεκταθούμε κι άλλο. Διατηρούμε τις ήδη υπάρχουσες συνεργασίες με τα ξενοδοχεία και προχωρήσαμε και σε νέες. Και πλέον δε μιλάμε για απλές συνεργασίες αλλά για αποκλειστικότητα!» δηλώνει ο CEO του 18-24 Γιώργος Καρανάσιος και συνεχίζει: «για την περίοδο υψηλής ζήτησης από 1 Δεκεμβρίου ως 7 Ιανουαρίου, υπάρχουν ξενοδοχεία που με τα οποία έχουμε συμβόλαιο αποκλειστικής συνεργασίας. Αυτό σημαίνει ότι παρέχουμε τη δυνατότητα διαμονής σε καταλύματα που δε μπορεί να τα βρει κανείς πουθενά αλλού αν δεν κάνει κράτηση με το www.18-24.gr και έχουμε εξασφαλίσει εξαιρετικά χαμηλές τιμές διαμονής για τους πελάτες μας».

Με ένα απλό κλικ στο www.18-24.gr μπορεί εύκολα να διαπιστώσει κανείς ότι υπάρχουν ξενοδοχεία για όλα τα γούστα. Η εταιρία έχει αποκλειστική συνεργασία με το Maria Antoaneta Residence 4*, το Aspen Apart Hotel το Dream Hotel, αλλά και το Bojur & Bojurland Complex, γι' αυτούς που θέλουν να ζήσουν ένα τριήμερο στο Bansko, χωρίς να ξεπεράσουν τα 60€/άτομο.

Αποκλειστικές συνεργασίες διατηρεί επίσης με το τετράστερο Perun Lodge, το δημοφιλές Bansko Spa & Holidays αλλά και δυο μικρότερες μονάδες όπως το Hotel Rodina και το Pirina Club, στα οποία πέρα απο της αποκλειστική συνεργασία για την ελληνική αγορά, έχει και την πλήρη εκμετάλλευση του συνόλου των δωματίων.

Το www.18-24.gr είναι το μοναδικό on line σύστημα κρατήσεων στο οποίο πάντα θα βρείτε ολοκληρωμένα πακέτα εκδρομών, γι’ αυτό και φροντίζουν όχι μόνο για την άνετη διαμονή αλλά και την εύκολη μεταφορά σας. Έτσι και για φέτος προγραμματίζονται καθημερινές αναχωρήσεις απο Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λαμία, Βόλο, Λάρισα, Κατερίνη, Σέρρες, Δράμα, Κομοτηνή, Ξάνθη, Καβάλα, για την περίοδο 13 Δεκέμβρη μέχρι 7 Γενάρη, ενω συγκεκριμένες αναχωρήσεις θα υπάρξουν και για την αγορά της Δ. Ελλάδας, με αφετηρίες την Πάτρα, Ναύπακτο, Μεσολόγγι, Αγρίνιο, Άρτα, Πρέβεζα, Ιωάννινα, Κοζάνη Γρεβενα και Βέροια.

Οπότε, φέτος το χειμώνα όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Bansko. Το μόνο που πρέπει να θυμάστε είναι να κάνετε την κράτησή σας αρκετά νωρίς, για πιο οικονομικά αποτελέσματα.