UPDATE #NOW

Ονειρεύεστε να επισκεφθείτε το Winterfell και το King’s Landing; Μπορείτε!


25 Σεπτεμβρίου 2018

game-of-thrones-603-1.jpg

Από τη μία πλευρά ναι, το Game of Thrones τελειώνει και αυτό είναι ό,τι χειρότερο θα συμβεί φέτος στη ζωή των fans (συμπεριλαμβανομένης εμού). Από την άλλη βέβαια, θα μπορούμε επιτέλους να δούμε back to back σε ένα ατελείωτο binge tv session και τις οχτώ σεζόν, οπότε μιλάμε για ένα win win situation.

Δεν σας κάλυψε η θετική πλευρά της υπόθεσης; Έχουμε κάτι ακόμα καλύτερο για εσάς: το HBO θα μετατρέψει τα set των γυρισμάτων σε αξιοθέατα. Ω ναι, θα μπορείτε να τα επισκεφθείτε και να δείτε τα πάντα από κοντά, συμπεριλαμβανομένων των Castle Black και Kings Landing.

«To ΗΒΟ είναι ενθουσιασμένο που θα διατηρηθούν τα σκηνικά και οι fans θα έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν τη Βόρεια Ιρλανδία και να εξερευνήσουν το Westeros», ανακοίνωσε το κανάλι. Εκτός από τα σκηνικά, κάθε τοποθεσία θα φιλοξενεί και τα κοστούμια των ηθοποιών, όπλα, διακοσμητικά και πολλά ακόμα props που χρησιμοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της σειράς.

Το μόνο αρνητικό της υπόθεσης είναι πως θα πρέπει να κάνουμε όλοι υπομονή μέχρι το 2019 που αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του το συγκεκριμένο project.