UPDATE #NOW

Πώς είναι σήμερα οι δίδυμες που έπαιζαν την κόρη της Rachel στα Friends


The Jennettes

22 Οκτωβρίου 2018

emmafriends.jpg

Βάζετε κι εσείς Friends κάθε φορά που απλά δεν ξέρετε τι να δείτε ή απλά θέλετε να νιώσετε λίγο... "Κυριακή μεσημέρι"; Είμαστε σίγουρες πως δεν είμαστε μόνες. Υπάρχει κάτι πολύ καταπραϋντικό σε αυτό το κλασσικό γέλιο σε κασέτα, αλλά και κάτι απολαυστικό σε όλους τους αγαπημένους μας χαρακτήρες.

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ, ωστόσο, τι κάνουν τώρα οι υπόλοιποι χαρακτήρες της σειράς, όπως για παράδειγμα, τα παιδιά; Απ' ότι φαίνεται, η Emma - το μωρό της Rachel και του Ross - έχει μεγαλώσει και τράβηξε την προσοχή των media. Tην Emma έπαιζαν δύο δίδυμες ονόματι Noelle και Cali Sheldon, οι οποίες γιόρτασαν τα 16α γενέθλιά τους τον προηγούμενο μήνα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by cali (@cali.sheldon) on

Fun fact: Ο λόγος που τις περισσότερες φορές τους μικρούς ρόλους τους παίζουν δίδυμα είναι λόγω των αυστηρών κανονισμών παιδικής εργασίας, που συχνά σημαίνουν πως τα μικρά παιδιά και τα μωρά μπορού να δουλεύουν μόνο για ένα μικρό κομμάτι των γυρισμάτων κάθε μέρα. Όπως έγινε και με τον γιο του Ross στη σειρά, τον μικρό Ben, τον οποίο έπαιζαν οι δίδυμοι, Dylan και Cole Sprouse.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by cali (@cali.sheldon) on

 

Δείτε ακόμη: 20 ταινίες που κάθε γυναίκα θα πρέπει να δει