UPDATE #NOW

Ο Λάκης Γαβαλάς πρόκειται να γίνει το viral της χρονιάς


The Jennettes

28 Δεκεμβρίου 2018

capture.jpg

Ο Λάκης Γαβαλάς είναι μία από τις πιο ξεχωριστές προσωπικότητες της ελληνικής ποπ κουλτούρας - και της μόδας, φυσικά. Αναρωτιόμαστε αν υπάρχει έστω κάποιος που να μη γνωρίζει την εκκεντρική και διασκεδαστική φιγούρα του ή να μην τον αναγνωρίσει αν (έχει την τύχη) να τον δει ποτέ μπροστά του. Θα μπορούσε να πει κανείς πως είναι ο Μήδας του viral - ό,τι αγγίζει βάζει φωτιά στο internet.

Και αυτή τη φορά το έκανε ξανά, αλλά όχι μόνος: Στο νέο σποτ των Welcome Stores, ο Λάκης δίνει ρεσιτάλ χιούμορ χορεύοντας... συρτάκι και κρατώντας - τι άλλο; - το κομπολόΐ του. Στα υπόλοιπα τέσσερα σποτάκια των Welcome Stores, o Λάκης παίρνει τον ρόλο τεσσάρων διαφορετικών ηρώων και  αποδεικνύει πως υπάρχουν μερικά καταστήματα τόσο μοναδικά, που όποιος κι αν είσαι μπορείς να βρεις ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι και σου ταιριάζει - ακόμα κι αν είσαι ο Δαλάι Λάμα!

Πριν πούμε περισσότερα, δείτε μία στιγμή αυτό το video και θα καταλάβετε:

Σας δίνουμε ένα λεπτό να το ξαναδείτε.

Ωραία και τώρα ήρθε η στιγμή να δείτε και το καλύτερο απ' όλα, δηλαδή το making of:

Αν δεν έχετε γελάσει όσο εμείς, τότε δε ξέρουμε τι ακριβώς σας συμβαίνει!

Να πούμε απλά πως τίποτα δεν θα μπορούσε να είναι πιο ταιριαστό από το συγκεκριμένο... ντουέτο των Welcome Stores με τον Λάκη Γαβαλά, αυτή τη στιγμή! Θα σας εξηγήσουμε γιατί: Τα Welcome Stores είναι μία ελληνική αλυσίδα ηλεκτρικών που αποτελείται από Έλληνες επιχειρηματίες που ασχολούνται προσωπικά, κάθε μέρα με την επιχείρηση τους. Η μοναδικότητα των Welcome Stores οφείλεται κυρίως στο γεγονός πως ξεκίνησε την εποχή της κρίσης με 19 καταστήματα και πλέον έχει φτάσει τα 85 σε όλη την Ελλάδα αφού αγαπήθηκε από όλο τον κόσμο. Γιατί; Γιατί στα Welcome Stores θα βρείτε καλές τιμές και εξυπηρέτηση, αλλά κυρίως... χαμόγελα. Και είναι σημαντικό να χαμογελάμε, να έχουμε χιούμορ και κυρίως... να μην τα παίρνουμε όλα και τόσο σοβαρά!

Μην είσαι βλάκυ, άκου τον Λάκη!