UPDATE #NOW

Οι 11 καλύτερες anti-Valentine's ταινίες για όσους δε γιορτάζουν


The Jennettes

14 Φεβρουαρίου 2019

o-lost-in-translation-facebook.jpg

Είναι μία καλή στιγμή να αποδεχτούμε κάτι που όλοι γνωρίζουμε εδώ και πολύ, πολύ καιρό: Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου δεν είναι για όλους. Μόνο εκείνοι που βρίσκονται σε καινούριες σχέσεις και είναι ακόμα "κολλημένοι" ο ένας με τον άλλον, είναι έτοιμη να ανάψουν κεριά, να πετάξουν ροδοπέταλα και όλα τα συναφή. Μπορούν να βλέπουν ρομαντικές κομεντί και να γελούν και να το απολαμβάνουν. Δε νιώθουν ούτε το παραμικρό τσίμπημα στη ψυχή κάθε φορά που περνούν από βουνά από κόκκινα τριαντάφυλλα.

Τι γίνεται, όμως, με όλους τους υπόλοιπους; Αυτούς που είναι εντελώς single, ή μόλις χώρισαν ή είναι με κάποιον που καλύτερα να μην ήταν; Πώς να γιορτάσει κανείς την 14η Φεβρουαρίου όσο γνωρίζει την επίπονη αλήθεια που οι περισσότεροι ξέρουν: πως η αγάπη μερικές φορές είναι φευγαλέα, καταστροφική ή απλά τετριμμένη;

Βλέποντας anti-Valentine's ταινίες, φυσικά. Οι παρακάτω ταινίες, με τον δικό της τρόπο η κάθε μία, παρουσιάζουν την πιο σκοτεινή πλευρά της αγάπης και των σχέσεων και θα σας κάνουν να νιώσετε καλύτερα, αν δεν είστε και τόσο ενθουσιασμένες/οι με την ιδέα της αγάπης και του ρομαντισμού. Δεν είστε μόνες/οι.

Gone Girl (2014)

Eternal Sunshine of the Spotless Mind (2004)

Her (2013)

La La Land (2016)

Lost in Translation (2003)

Never Let Me Go (2010)

Blue Valentine (2010)

An Education (2009)

Landline (2017)

The Kids Are All Right (2010)

Brokeback Mountain (2005)

 

Δείτε ακόμη: 12 ταινίες που θα σας βάλουν σε ερωτική διάθεση