UPDATE #NOW

Αυτή η ηθοποιός θα υποδυθεί την Diana στη σειρά The Crown


The Jennettes

10 Απριλίου 2019

princessdiana.jpg

Το The Crown ανακοίνωσε την Τρίτη ότι βρήκε την πριγκίπισσα Diana του.

Η διάσημη σειρά του Netflix για τη ζωή της αγγλικής βασιλικής οικογένεας, καλωσόρισε την Emma Corrin στο ρόλο της Lady Diana Spencer, η οποία παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Charles κι έγινε η Diana, πριγκίπισσα της Ουαλίας.

Η Diana θα εμφανιστεί στην τέταρτη σεζόν της σειράς, σύμφωνα με το Hollywood Reporter, ενώ η τρίτη σεζόν θα προβληθεί μέσα στο 2019.

"Νιώθω κάτι παραπάνω από ενθουσιασμό και τιμή που θα συμμετάσχω στο The Crown για την τέταρτη σεζόν του", δήλωσε η Corrin. "Ήμουν κολλημένη με τη σειρά από το πρώτο επεισόδιο και η σκέψη ότι θα γίνω μέλος αυτής της φοβερά ταλαντούχας οικογένειας είναι εντελώς σουρεάλ. Η πριγκίπισσα Diana ήταν εμβληματική, και η επίδρασή της στον κόσμο παραμένει βαθιά και γεμάτη έμπνευση. Το να μου δοθεί η ευκαιρία να την εξερευνήσω μέσα από τη γραφή του Peter Morgan είναι η πιο ξεχωριστή ευκαιρία, και θα πασχίσω να τη δικαιώσω!"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

overjoyed, over the moon and incredibly honoured ❤️ what a project to join @thecrownnetflix

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emma Corrin (@emmalouisecorrin) στις

"H Emma είναι ένα λαμπερό ταλέντο που μας αιχμαλώτισε αμέσως όταν ήρθε για τον ρόλο της Diana Spencer", δήλωσε ο δημιουργός της σειράς, Peter Morgan. "Έχει την αθωότητα και την ομορφιά της νεαρής Diana, αλλά έχει σε αφθονία, το εύρος και την περιπλοκότητα για να υποδυθεί μια εκπληκτική γυναίκα που μετατράπηκε από ανώνυμη έφηβη στην πιο εμβληματική γυναίκα της γενιάς της.

Δείτε ακόμη: Οι πιο iconic εμφανίσεις της Πριγκίπισσας Diana