UPDATE #NOW

Η τρυφερή φωτογραφία που τραβήχτηκε λίγο πριν τη φωτιά στη Notre Dame κι έγινε viral


The Jennettes

17 Απριλίου 2019

hannah-reding-1394969-unsplash2.jpg

Μια πολύ ξεχωριστή αναζήτηση έχει ξεκινήσει τις τελευταίες ώρες στα social media. Ο φωτογραφικός φακός αιχμαλώτισε έναν άντρα κι ένα παιδί σε μια μεταδοτικά χαρούμενη φωτογραφία μπροστά από τον καθεδρικό ναό της Παναγίας των Παρισίων, πριν τη καταστροφική φωτιά.

Η φωτογραφία δείχνει τον άντρα να στριφογυρνάει το νεαρό κορίτσι μπροστά στο παγκοσμίου φήμης μνημείο. Την χαμογελαστή στιγμή απαθανάτισε μια 23χρονη τουρίστρια από το Michigan, η Brooke Windsor, λίγο πριν ο καθεδρικός ναός τυλιχτεί στις φλόγες.

"Τράβηξα αυτήν τη φωτογραφία, ενώ φεύγαμε από την #NotreDame περίπου μια ώρα πριν πιάσει φωτιά. Ήμουν έτοιμη να πλησιάσω τον μπαμπά και να τον ρωτήσω αν την ήθελε. Τώρα εύχομαι να το είχα κάνει. Twitter αν έχεις καθόλου μαγεία, βοήθησέ τον να το βρει αυτό", έγραψε σε ένα tweet η κοπέλα το βράδυ της Δευτέρας. Αυτήν τη στιγμή, το tweet έχει σχεδόν 206 χιλιάδες retweets και 428 χιλιάδες likes.

Πολλοί θεωρούν ότι πρόκειται σχεδόν για ιστορική φωτογραφία, και εύχονται να βρεθεί ο άντρας, προκειμένου να την έχει κι εκείνος.

Δείτε ακόμη: 15/4/19: H μέρα που ο κόσμος πλημμύρισε οδύνη για την φλεγόμενη Παναγία των Παρισίων