UPDATE #NOW

Το "Όταν ο Harry Γνώρισε τη Sally" παραλίγο να είχε πολύ διαφορετικό τέλος


The Jennettes

16 Ιουλίου 2019

msdwhha_ec030.jpg

Μία από τις πιο ρομαντικές κωμωδίες της ιστορίας του κινηματογράφου, παραλίγο να έχει ένα πολύ διαφορετικό τέλος. Ο Rob Reiner, που σκηνοθέτησε το Όταν ο Harry Γνώρισε τη Sally, αποκάλυψε πως οι δύο φίλοι δεν επρόκειτο να καταλήξουν μαζί στο τέλος της ταινίας.

Ως αφορμή για την 30η επέτειο της ταινίας, ο Reiner μίλησε στο Couchsurfing για το αρχικό τέλος που είχε γράψει.

"Τώρα, είναι ενδιαφέρον πως βλέπουμε αυτή τη σκηνή γιατί θα ήμουν παντρεμένος για 10 χρόνια, ήμουν single για 10 χρόνια και τα είχα κάνει χάλια στην προσωπική μου ζωή, μέσα και έξω από σχέσεις και χωρίς να μπορώ να κάνω τίποτα να λειτουργήσει. Και στο πρώτο draft του σεναρίου, ή το draft που θα γυρίζαμε, ο Harry και η Sally δεν καταλήγουν μαζί. Συναντώνται μετά από χρόνια και οι δρόμοι τους χωρίζονται".

Μετά εξήγησε πως το γεγονός πως συνάντησε τη δεύτερη σύζυγό του ήταν στην πραγματικότητα ο λόγος που άλλαξε γνώμη.

"Γνώρισα τη σύζυγό μου όταν έκανα την ταινία και αλλάξαμε το τέλος και σκεφτήκαμε αυτό," είπε ο Reiner. "O Billy σκέφτηκε ένα κομμάτι του διαλόγου αυτού και έτσι αποφασίσαμε να τελειώσουμε την ταινία, με το να καταλήξουν μαζί."

Απ' ότι φαίνεται, λοιπόν, η διάσημη ταινία με την Meg Ryan και τον Billy Crystal θα είχε πολύ διαφορετικό τέλος αν ο Reiner δεν είχε γνωρίζει τη σύζυγό του.

 

Δείτε ακόμη: 20 ταινίες που κάθε γυναίκα θα πρέπει να δει