UPDATE #NOW

Το «Μόνος στο σπίτι» θα αποκτήσει remake και η αντίδραση του Macaulay Culkin είναι ανεκτίμητη


The Jennettes

8 Αυγούστου 2019

Το «Μόνος στο σπίτι» θα αποκτήσει remake και η αντίδραση του Macaulay Culkin είναι ανεκτίμητη

Ανάμεσα σε μια χιονοστιβάδα ανακοινώσεων της Disney για τις επερχόμενες κυκλοφορίες της, θα βγει και ένα remake της διάσημης ταινίας «Μόνος στο σπίτι». Αυτό προκάλεσε αναπόφευκτα την ερώτηση: Θα περιλαμβάνει η νέα ταινία με οποιονδήποτε τρόπο τον αρχικό πρωταγωνιστή, Macaulay Culkin; Κρίνοντας από την απάντηση του ίδιου σε ένα tweet, μάλλον όχι.

"Έτσι θα έδειχνε στην πραγματικότητα μια σύγχρονη εκδοχή του Home Alone", έγραψε ο Culkin, συνοδεύοντας μια φωτογραφία του που κάθεται στον καναπέ, φορώντας μια άσπρη φανέλα που αφήνει έξω την κοιλιά του και μια κορδέλα για να κρατάει πίσω τα μαλλιά του, κρατώντας ένα μπολ με έτοιμο φαγητό και τον φορητό υπολογιστή στα πόδια του.

Φυσικά, ξέρουμε ήδη τι να περιμένουμε από τη σύγχρονη εκδοχή του παιδιού θαύματος, που έγινε σταρ ως «Μόνος στο σπίτι» και πλέον είναι 38 ετών. Πέρσι τα Χριστούγεννα δημιούργησε μια σειρά διαφημίσεων για τη Google στις οποίες ξαναγύρισε κάποιες από τις κλασικές στιγμές της ταινίας ως ενήλικας. Πάντως, είναι σε μια αρκετά καλή φάση της ζωής του και μοιάζει ακόμα λίγο με τον Kevin McAllister.