UPDATE #NOW

5 καθηλωτικά θρίλερ που αξίζει να δούμε τον Οκτώβρη στο Netflix


The Jennettes

17 Οκτωβρίου 2019

5 καθηλωτικά θρίλερ που αξίζει να δούμε τον Οκτώβρη στο Netflix

Ο μήνας, που περίμεναν όλοι οι horror fans βρίσκεται στα μισά του, και το Netflix έχει προγραμματίσει να παρουσιάσει φέτος, μερικά από τα πιο καθηλωτικά και συνταρακτικά θρίλερ όλων των εποχών. Οι πέντε παρακάτω ταινίες τρόμου υπόσχονται να σας κάνουν να χάσετε τον ύπνο σας... για λίγο.

Η λίστα αρχίζει με «παρουσία» μαγισσών!

The Witch

Cast: Anya Taylor-Joy, Ralph Ineson, Kate Dickie, and Harvey Scrimshaw

jenny.gr

Με σκηνοθέτη τον Robert Eggers, η ταινία Witch μάς μεταφέρει στην Αμερική του 17ου αιώνα σε μια εξορισμένη οικογένεια χριστιανών από την πουριτανική κοινότητα, επειδή ο πατέρας ωθεί τους ανθρώπους να απομακρυνθούν από τον Λόγο. Η οικογένεια εγκαθίσταται σε ένα σπίτι στο δάσος όπου η εξαφάνιση του μικρότερου μέλους της δίνει το έναυσμα για μια σειρά από γεγονότα, που διαταράσσουν τις ισορροπίες, φέρνουν μυστικά στην επιφάνεια και θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή τους. 

Apostle 

Cast: Dan Stevens, Richard Elfyn, Paul Higgins, and Michael Sheen

jenny.gr

Σε σκηνοθεσία του Gareth Evans, το «Apostle» μάς μεταφέρει στο έτος 1905 σε ένα απομονωμένο νησί της Ουαλίας, στο οποίο καταφθάνει ένας άνδρας με σκοπό να σώσει την αδερφή του, που απήχθη από τους αρχηγούς της αίρεσης του νησιού. Από τη στιγμή που ο αδερφός της απαχθείσας φτάνει στο νησί, αρχίζει να ξετυλίγεται το κουβάρι μιας δυνατής ιστορίας με ετερόκλητα στοιχεία βίας, μυστηρίου και ψυχικού πόνου. 

The Ritual

Cast: Rafe Spall, Arsher Ali, Robert James-Collier, Sam Troughton, Paul Reid, Maria Erwolter

jenny.gr

Σε σκηνοθεσία του David Bruckner, το «The Ritual» βασίζεται σε μυθιστόρημα και περιστρέφεται γύρω από τέσσερις φίλους, που πηγαίνουν για πεζοπορία στα μακρινά όρη της Σουηδίας. Οι ίδιοι κάνουν όμως, το μοιραίο λάθος να κόψουν δρόμο μέσα από ένα δάσος και έρχονται αντιμέτωποι με έναν ανείπωτο εφιάλτη που τους καταδιώκει. 

The Invitation

Cast: Logan Marshall-Green, Tammy Blanchard, Michiel Huisman, and John Carroll Lynch

jenny.gr

Σε σκηνοθεσία της Karyn Kusama, η ταινία αφορά μια ιδιαίτερη πρόσκληση που καταλήγει σε τρόμο σε πάρτι πρώην. Ο Will (Logan Marshall-Green) παρευρίσκεται διστακτικά σε ένα πάρτι που διοργανώνει η πρώην σύζυγός του και ο άντρας της. Οι περισσότεροι από τους καλεσμένους δεν έχουν δει ο ένας τον άλλο για μεγάλο χρονικό διάστημα και όλοι φαίνεται να περνούν καλά, εκτός από τον Will, που υποψιάζεται ότι κάτι δεν πάει καλά. 

The Conjuring

Cast: Vera Farmiga, Patrick Wilson, Lili Taylor, Ron Livingston, Mackenzie Foy, Joey King, Hayley McFarland

jenny.gr

Με σκηνοθέτη τον James Wan, η ταινία «The Conjuring» επικεντρώνεται στους παραψυχολόγους Ed και Lorraine Warren, που βοηθούν μια επταμελή οικογένεια να αντιμετωπίσει τα μεταφυσικά φαινόμενα στην απομονωμένη έπαυλή της, τα οποία οφείλονται σε μια πανίσχυρη δαιμονική οντότητα. 

Διανύοντας λοιπόν, την πιο «Spooky Time» εποχή, υπάρχει κάτι καλύτερο από το να καθίσουμε αναπαυτικά στον καναπέ και να πάρουμε θέση για να μεταφερθούμε στα σκηνικά μίας επιτυχημένης τρομακτικής ταινίας; Υπό πνεύμα Halloween, το Netflix προσφέρει τη δυνατότητα να παρακολουθήσουμε τα παραπάνω καθηλωτικά θρίλερ, εκ των οποίων κάποια είναι πιο δραματικά, άλλα πιο ατμοσφαιρικά, ενώ ορισμένα περιέχουν και στοιχεία κωμωδίας. 

Πηγή φωτογραφιών: imdb.com