UPDATE #NOW

Melissa Jean Wilbraham: Πώς το Instagram αποφάσισε να της απαγορεύσει την πρόσβαση στον λογαριασμό της


The Jennettes

2 Νοεμβρίου 2019

Melissa Jean Wilbraham: Πώς το Instagram αποφάσισε να της απαγορεύσει την πρόσβαση στον λογαριασμό της

Πριν περίπου 4 χρόνια η φωτογράφος Melissa Jean Wilbraham διαπίστωσε ότι δεν είχε πρόσβαση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η φωτογράφος που μας χαρίζει από τις πιο ωραίες στιγμές μωρών που θηλάζουν ή βρίσκονται στην αγκαλιά των μαμάδων τους, προσπάθησε να μπει στον λογαριασμό της στο Instagram και της βγήκε το εξής μήνυμα: "Ο λογαριασμός σας έχει διαγραφεί επειδή δεν ακολουθείτε τους όρους μας. Δεν είναι δυνατή η επαναφορά λογαριασμών που έχουν διαγραφεί για αυτούς τους τύπους παραβιάσεων. Οι όροι και προϋποθέσεις του Instagram είναι ότι οι χρήστες δεν πρέπει να δημοσιεύουν φωτογραφίες "βίαιες, γυμνές, μερικώς γυμνές, παράνομες, παραβιάζουσες, μίσους, πορνογραφικές ή σεξουαλικές ή με άλλο αντίστοιχο περιεχόμενο".

Η Melissa θεωρείται μία από τις πιο πρωτοπόρους φωτογράφους, όταν πρόκειται για τη γέννηση, με πραγματικά εκπληκτικές απεικονίσεις κατά τη διάρκεια του θηλασμού ή της γέννας. Όταν ανακοίνωσε τα νέα της στη σελίδα της στο Facebook, είναι εύκολο να καταλάβει κανείς, γιατί τα σχόλια που της έγιναν ήταν χιλιάδες.

Και σήμερα, αν μπει κανείς στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έχοντας αποκτήσει πλέον και πολύ περισσότερους followers, θα διαπιστώσει ότι μερικές από τις εικόνες της θεωρούνται ακατάλληλες και το Instagram τις αποκρύπτει.

Δείτε εδώ μερικές από τις πιο όμορφες φωτογραφίες της Melissa Jean Wilbraham