UPDATE #NOW

«Αυτά που δεν θέλουν να πω»: Το βιβλίο του σωματοφύλακα του Εmmanuel Μacron με τις αποκαλυπτικές λεπτομέρειες


The Jennettes

9 Νοεμβρίου 2019

«Αυτά που δεν θέλουν να πω»: Το βιβλίο του σωματοφύλακα του Εmmanuel Μacron με τις αποκαλυπτικές λεπτομέρειες

O Alexandre Benalla, πρώην σωματοφύλακας του Γάλλου Προέδρου, Emmanuel Macron, έγραψε βιβλίο με τίτλο: "Ce qu'ls ne veulent pas que je dise"- Αυτά που δεν θέλουν να πω" και φέρνει στο φως άγνωστες πληροφορίες, τις οποίες το Γαλλικό Προεδρείο θα προτιμούσε να είχε αποκρύψει.

Τα δημοσιευμένα αποσπάσματα από τα απομνημονεύματα του Benalla, μεταξύ άλλων, αναφέρουν ότι ο Γάλλος Πρόεδρος ήταν πολύ κοντά, στο να πέσει από τη στέγη του κτιρίου της εφημερίδας “La Provance”, όπου ήταν μαζί με τον πρώην σωματοφύλακά του, για να γλιτώσει από την οργή φορολογούμενων πολιτών. Στα δημοσιεύματα συγκαταλάγεται και η στιγμή που ο Macron πάτησε κατά λάθος το κουμπί συναγερμού, ενώ έκανε ντους προκαλώντας πανικό στο Elysee. Τότε άρχισαν να τρέχουν οι αστυνομικοί στα ιδιαίτερα διαμερίσματα του Προέδρου, ενώ παρούσα ήταν και η Brigitte Macron.

O Benalla θέλοντας να υποστηρίξει το βιβλίο του, καθώς και την υπόστασή του δήλωσε: "Ορισμένα άτομα έγραψαν μια ιστορία που δεν είναι η δική μου και την έφεραν στο επίκεντρο. Αλλά εγώ παραμένω στη σκηνή για να πω τη δική μου ιστορία. Το βαθύ κράτος διευθύνει τις τύχες της Γαλλίας και βλέπει τους πολιτικούς να περνούν ο ένας μετά τον άλλο από την εξουσία".

Επίσης, ο πρώην σωματοφύλακας του Macron, υποστηρίζει ότι δεν γράφει τίποτε αρνητικό για τον Γάλλο Πρόεδρο. Ωστόσο, κάνει ξεκάθαρο γιατί δεν χώνεψε ποτέ τους "άντρες με τα γκρι" που περιβάλλουν τον Macron και είναι "η πηγή πολλών προβλημάτων του". O Benalla, όπως έγινε γνωστό θα θέσει υποψηφιότητα για να αποκτήσει και τη Δημαρχεία.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: SplashNews

Δείτε ακόμη: H Angelina Jolie και η Brigitte Macron είχαν την πιο κομψή συνάντηση