UPDATE #NOW

Η καλύτερη χριστουγεννιάτικη διαφήμιση των 117 ευρώ που έγινε αμέσως viral


The Jennettes

7 Δεκεμβρίου 2019

Η καλύτερη χριστουγεννιάτικη διαφήμιση των 117 ευρώ που έγινε αμέσως viral

Η καλύτερη χριστουγεννιάτικη διαφήμιση για φέτος, όπως έχει ήδη χαρακτηριστεί από πολλούς, μόλις δημιουργήθηκε και έχει πρωταγωνιστή τον μικρό γλυκύτατο Άρθουρ.

Η χριστουγεννιάτικη διαφήμιση των 117 ευρώ έγινε αμέσως viral, καταφέρνοντας να συγκινήσει το κοινό με την πρωτοτυπία της. Η διαφήμιση έγινε από ένα κατάστημα μικρής πόλης στην κεντρική Ουαλία, αποδεικνύοντας πως δεν χρειάζονται πολλά χρήματα για ένα καλό αποτέλεσμα.

Το γιορτινό κλιπ των δύο λεπτών γυρίστηκε μόλις σε μία ημέρα και ο μικρός πρωταγωνιστής του, Άρθουρ Τζόουνς, κλέβει από τα πρώτα δευτερόλεπτα τις καρδιές μας, θυμίζοντας τον μικρό εαυτό που κρύβουμε μέσα μας. 

Ο μικρός βλέπουμε να σηκώνεται κάθε μέρα για τη δουλειά, πηγαίνοντας να ανοίξει το κατάστημά του. Σκουπίζει, καθαρίζει και εξυπηρετεί με ευγένεια τον κόσμο, κλείνοντας τα φώτα κάθε βράδυ για να επιστρέψει στο σπίτι του. Βγαίνοντας, παίρνει το δέντρο του και ξαφνικά μεγαλώνει! Γιατί πολύ απλά, το μήνυμα της διαφήμισης μάς θέλει όλους “παιδιά αυτά τα Χριστούγεννα”.