UPDATE #NOW

«Friends»: Όταν ο Chandler έστειλε μήνυμα στην Emma για το 2020


The Jennettes

3 Ιανουαρίου 2020

«Friends»: Όταν ο Chandler έστειλε μήνυμα στην Emma για το 2020

Σε επεισόδιο του 2003, ο Chandler είχε αναφερθεί στο μακρινό τότε 2020.

H Emma, το μωρό της Rachel και του Ross στη θρυλική σειρά «Friends», μόλις... «ξύπνησε» από τον υπνάκο της και μας έκανε να νιώσουμε αρκετά μεγάλοι. Οι περισσότεροι fans της σειράς σίγουρα θυμάστε το επεισόδιο «The One With the Cake» που προβλήθηκε το 2003. Η ιστορία είχε ως εξής: είναι τα πρώτα γενέθλια της Emma και η Rachel με τον Ross οργανώνουν μια γιορτή. Η Monica και ο Chandler παραπονιούνται γιατί ήθελαν να περάσουν το διήμερο στα βουνά. Τελικά όλα τα φιλαράκια πηγαίνουν στη γιορτή αλλά ενοχλούνται όταν ανακαλύπτουν ότι η Emma κοιμάται και η Rachel αρνείται να την ξυπνήσει για να ξεκινήσει το πάρτι.

Κατά τη διάρκεια του πάρτυ επίσης ο Ross καταγράφει στην κάμερα το αστείο μήνυμα της Monica και του Chandler για τα μελλοντικά 18α γενέθλια της Emma, το 2020! «Γεια σου, Emma. Βρισκόμαστε στο 2020. Κοιμάσαι ακόμα;» ξεκινάει ο Chandler ενοχλημένος, με τη Monica να προσθέτει ειρωνικά: «Είμαστε η θεία Monica και ο θείος Chandler παρεμπιπτόντως – ίσως να μη μας αναγνώρισες γιατί έχουμε να μιλήσουμε στους γονείς σου εδώ και 17 χρόνια» και συνεχίζουν λέγοντας ότι έχασαν την εκδρομή τους και η αιτία ήταν η κοιμισμένη τελικά μικρή.

H Emma, είναι πλέον μια ενήλικη και πανέμορφη νέα γυναίκα. Ο λόγος για τη Νοέλ Σέλντον που μαζί με τη δίδυμη αδελφή της Κάλι υποδύθηκαν την Έμα. Η Νοέλ λοιπόν θυμήθηκε εκείνο το επεισόδιο και ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία, στην οποία με τη βοήθεια του Photoshop έβαλε τον εαυτό της μέσα στο Central Perk, γράφοντας: «Μόλις ξύπνησα από τον καλύτερο ύπνο της ζωής μου, χαρούμενο 2020!». 

Δείτε ακόμη:Οι δέκα πιο πλούσιοι άνθρωποι στον κόσμο για το 2019