UPDATE #NOW

4+1 tips για να κάνετε έξυπνο shopping στις χειμερινές εκπτώσεις 2020


14 Ιανουαρίου 2020

4+1 tips για να κάνετε έξυπνο shopping στις χειμερινές εκπτώσεις 2020

Oι εκπτώσεις επιτέλους ξεκίνησαν και αυτό σημαίνει πως μπορούμε επιτέλους να αποκτήσουμε όλα εκείνα τα κομμάτια που θέλαμε από καιρό. Oι ορκισμένες fashion lovers, αλλά και beauty addicts αγαπούν το shopping λίγο παραπάνω και υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να ξεφύγουν και να βγουν εκτός προϋπολογισμού.

Επιπλέον, δεν είναι λίγες οι φορές που μας κυριεύει καταναλωτική μανία και καταλήγουμε με ρούχα που στην πραγματικότητα θα φορέσουμε ελάχιστα ή και καθόλου.

Στόχος μας σε αυτές τις εκπτώσεις αλλά και κάθε φορά είναι να ψωνίζουμε έξυπνα. Για αυτό τον λόγο δημιουργήσαμε μια λίστα με όλα όσα πρέπει να προσέξετε όταν κάνετε τις αγορές σας στις εκπτώσεις, οι οποίες θα διαρκέσουν μέχρι τέλος Φεβρουαρίου.

1. Κάντε έρευνα αγοράς

Mία βόλτα στα μαγαζιά για να ενημερωθείτε για τις τιμές, πριν βγείτε για ψώνια είναι πάντα καλή ιδέα.

2. Σκεφτείτε τι πραγματικά χρειάζεστε

Δείτε το budget και επενδύστε σε κομμάτια που πραγματικά χρειάζεστε και όχι εφήμερα trends.

3. Διαβάστε Jenny.gr

Εδώ μπορείτε να ενημερώνεστε για όλες τις νέες τάσεις που πρωταγωνιστούν.

4. Πείτε ναι στα κλασικά

Τα κλασικά κομμάτια όπως ένα καλό, μάλλινο καμηλό παλτό, ένα μαύρο blazer, μια δερμάτινη τσάντα ή μπότες είναι διαχρονικά chic και θα τα φοράτε για πολλούς ακόμα χειμώνες.

5. Εξετάστε τα είδη με προσοχή

Πριν κάνετε οποιαδήποτε αγορά, ελέγξτε με προσοχή, το κομμάτι που θέλετε. Η ποιότητα του υφάσματος αλλά και οι ραφές είναι σημαντικά. Ακόμα, ελέγξτε για τυχόν φθορές, αφού αργότερα μπορεί να είναι δύσκολο να το αλλάξετε.