UPDATE #NOW

Μητέρα αποκτά τετράδυμα μετά από αποβολές και μοιράζεται εντυπωσιακές φωτογραφίες


The Jennettes

10 Μαρτίου 2020

Μητέρα αποκτά τετράδυμα μετά από αποβολές και μοιράζεται εντυπωσιακές φωτογραφίες

Εντυπωσιακές φωτογραφίες αποφάσισε να μοιραστεί στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Lindsay Hay, αφού απέκτησε τετράδυμα.

Η Lindsay Hay μετά από μία σειρών αποβολών, κατάφερε να αποκτήσει τετράδυμα και μάλιστα, δημοσίευσε απίστευτες φωτογραφίες από τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. Η blogger δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που της συμβαίνει μετά την εμπειρία των αποβολών που είχε και η χαρά της είναι απερίγραπτη.

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πίσω από τα μωρά αυτά, υπάρχουν σημάδια, ραγάδες και αλλοιώσεις στο δέρμα μου, όμως νιώθω τόσο ευλογημένη. Δεν θεωρώ τη ζωή ως κάτι δεδομένο. Ενώ βλέπω τις φωτογραφίες και αναρωτιέμαι πώς το μικροσκοπικό μου σώμα κατάφερε κάτι τέτοιο».

Όπως είπε, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, η Lindsay αισθανόταν μεγάλη προσμονή αλλά και φόβο. «Φυσικά μετά από κάποιο σημείο, αισθανόμουν πολύ άβολα και πολύ αγχωμένη», είπε η Hay. Τα μικρά της χρειάστηκε να νοσηλευτούν όταν γεννήθηκαν σε Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών μέχρι να πάρουν το απαιτούμενο βάρος και σήμερα είναι 7 μηνών και χαίρουν άκρας υγείας.

Δείτε ακόμη:5 + 1 φωτογραφίες που απαθανατίζουν το θαύμα της γέννησης