UPDATE #NOW

Βρήκαμε τον τρόπο να περνάμε καλά όσο μένουμε σπίτι


20 Μαρτίου 2020

Βρήκαμε τον τρόπο να περνάμε καλά όσο μένουμε σπίτι
Η νέα πρόταση της Novibet μάς κάνει να αισθανόμαστε τυχερές και γι' αυτό είναι η καλύτερη παρέα.

Χρόνος υπάρχει. Και πολλά πράγματα να ψάξεις και να κάνεις αν έχεις μια οθόνη μπροστά σου. Μάλιστα, οι περισσότερες κάπως έτσι περνάμε αρκετές ώρες της ημέρας τελευταία. 

Αφού, λοιπόν, είδαμε σειρές (έχει νέο κύκλο και το Homeland), απολαύσαμε ταινίες, ψάξαμε τα καλύτερα προγράμματα γυμναστικής (ναι, ένα session την ημέρα στο YouTube είναι καλύτερο από το τίποτα), κάναμε ομαδικά calls με την παρέα μας, βρήκαμε συνταγές και τεστάραμε τις ικανότητές μας, η πρώτη εβδομάδα του #menoumespiti πέρασε -σχετικά- ευχάριστα.

To highlight αυτής της περίεργης πρώτης εβδομάδας, όμως, ήταν η στιγμή που ένα κλικ μας έκανε να αισθανθούμε τυχερές μέσα στην ατυχία μας. Και εξηγούμαι. Ένας νέος κόσμος άνοιξε μπροστά μας όταν ανακαλύψαμε το νέο section στο site της Novibet που είναι αποκλειστικά για γυναίκες.

Όποτε, λοιπόν, θέλουμε να θυμηθούμε λίγο ότι μπίλια είναι και γυρίζει, ότι η τύχη θα μας χαμογελάσει σύντομα κ.λπ., μπαίνουμε στο Noviladies και περνάμε την ώρα μας με τον καλύτερο τρόπο.

Το πιο σημαντικό; Σε αυτό το περιβάλλον δεν βαριέσαι ποτέ, αφού έχει πολλές θεματικές κατηγορίες που σε κρατάνε: από παιχνίδια τραπεζιού και τα κλασικά για τις μυημένες στον κόσμο της ρουλέτας μέχρι φρουτάκια και παιχνίδια με άστρα και ζώδια.

jenny.gr

Ειδική μνεία πρέπει να κάνουμε στην κατηγορία... «Ρομαντικά». Γιατί οκ μπορούμε να στείλουμε στον ενδιαφερόμενο τη γνωστή ατάκα: «θες να πάμε για έναν καφέ μέσα Ιουνίου;», αλλά μέχρι τότε καλό είναι να δοκιμάσουμε την τύχη μας σε κάτι πιο πρακτικό με άμεσα αποτελέσματα. Και τον Ιούνιο βλέπουμε.

Μπαίνουμε, λοιπόν, στο παιχνίδι ''Perfect Date'' και βλέπουμε πώς τα πηγαίνουμε σε αυτόν τον τομέα ακόμη και σε περίοδο καραντίνας. Ποιος είπε ότι απαγορεύονται τα διαδικτυακά ραντεβού με την τύχη;

Επιτέλους, υπάρχει ένα site για γυναίκες που ξέρουν τι ζητούν και  διεκδικούν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Έστω και από τον καναπέ τους.

 

TAGS