AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

UPDATE #NOW

Κινέζος πατέρας σχεδιάζει «ειδική στολή» για την προστασία του 2χρονου γιου του από τον κορωνοϊό


The Jennettes

16 Απριλίου 2020

Κινέζος πατέρας σχεδιάζει «ειδική στολή» για την προστασία του 2χρονου γιου του από τον κορωνοϊό

Για να προστατεύσει τον 2χρονο γιο του από τον κορωνοϊό, ο Cao Junjie από την Κίνα σχεδίασε μία ειδική στολή, «διαστημική».

Αν και τα μέτρα έχουν ήδη αρχίσει να χαλαρώνουν στην Κίνα, πολλοί είναι εκείνοι που εξακολουθούν να παίρνουν τις απαραίτητες προφυλάξεις. Ο Cao Junjie αγόρασε μια φουσκωτή διαστημική στολή από το διαδίκτυο, για 284 δολάρια και στη συνέχεια τη μεταποίησε, τοποθετώντας μεταξύ άλλων και φίλτρο αέρα. Ο Cao Junjie δήλωσε στο Reuters ότι αποφάσισε να το κάνει αυτό προκειμένου ο μικρός γιος του να μην χρειάζεται να φοράει μάσκα, κάτι «που θα τον έκανε να νιώθει άβολα».

Μάλιστα, όπως λέει η στολή είναι ιδανική για τα παιδιά γιατί δεν τους επιτρέπει να αγγίζουν το πρόσωπό τους, κάτι που οι ειδικοί συνιστούν να αποφεύγουμε εν μέσω του κορωνοϊού.