UPDATE #NOW

Πότε τελειώνει η πανδημία; Πανεπιστήμιο της Σιγκαπούρης έκανε έρευνα και απαντά και για τη χώρα μας


The Jennettes

5 Μαΐου 2020

Πότε τελειώνει η πανδημία; Πανεπιστήμιο της Σιγκαπούρης έκανε έρευνα και απαντά και για τη χώρα μας

Μία έρευνα που εκπόνησε το τεχνολογικό πανεπιστήμιο της Σιγκαπούρης, δόθηκε στη δημοσιότητα, επιχειρώντας να απαντήσει στο ερώτημα που είναι στο μυαλό όλων το τελευταίο διάστημα: «Πότε τελειώνει η πανδημία;».

Οι επιστήμονες του εν λόγω ιδρύματος, σημειώνουν τρεις κατά σειρά ημερομηνίες όπου φαίνεται η εξέλιξη της πανδημίας του ιού από το σημείο καμπής των κρουσμάτων, μέχρι την καταγραφή του 97%, του 99% και του 100% αντίστοιχα των νέων περιπτώσεων μόλυνσης από τον ιό σε κάθε χώρα. Η ημερομηνία εξόδου της Ελλάδας από την πανδημία του κορωνοϊού σύμφωνα με το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο της Σιγκαπούρης, είναι η 13η Ιουλίου.

jenny.gr

 Οι ερευνητές από τη Σιγκαπούρη εκτιμούν ότι το σημείο καμπής για τη χώρα μας ήταν η 30η Μαρτίου, το 97% των κρουσμάτων θα καταγραφεί την 9η Μαΐου και το 99% θα καταγραφεί στις 25 Μαΐου. Σύμφωνα με τις αναλύσεις του ιδρύματος, το σημείο καμπής για την πανδημία σε ολόκληρο τον πλανήτη συνολικά, ήταν η 11η Απριλίου, ενώ την 30η Μαρτίου καταγράφηκε το 97% των κρουσμάτων και το 99% θα καταγραφεί την 17η Ιουνίου ενώ το τέλος της πανδημίας αναμένεται στις 9 Δεκεμβρίου του 2020.

jenny.gr