UPDATE #NOW

5 πράγματα που μπορείς να πετύχεις με μια απλή αλλαγή στην εμφάνισή σου


15 Ιουλίου 2020

5 πράγματα που μπορείς να πετύχεις με μια απλή αλλαγή στην εμφάνισή σου
Μια συντάκτρια επιλέγει τους ημερήσιους φακούς επαφής και γράφει για το πώς κατάφεραν να της αλλάξουν τη ζωή και την καθημερινότητα.

Έρχεται μια στιγμή σε αυτή τη ζωή που καλείσαι να πάρεις μία απόφαση. Αν θες να βλέπεις τα πράγματα ως έχουν ή αν θες να τα βλέπεις μέσα από το δικό σου φίλτρο.

Έφτασε, λοιπόν, πριν από έναν χρόνο περίπου και η δική μου στιγμή: σκέφτηκα ότι και κυριολεκτικά, αλλά και μεταφορικά, θέλω να βλέπω την πραγματική εικόνα και να κινούμαι πάντα με βάση αυτή. Καλά και τα σενάρια, αλλά ας τα αφήσουμε για τα βιβλία.

Πριν φτάσω στα πιο σοβαρά θέματα, όμως, αποφάσισα να λύσω τα εύκολα. Ήμουν από εκείνες τις κλασικές περιπτώσεις που είχα μυωπία κοντά στο -2 και απλώς ζούσα με αυτήν φορώντας γυαλιά οράσεως στον υπολογιστή, στην τηλεόραση, στην οδήγηση, στο μετρό, στο θέατρο κ.λπ... Μια μέρα να τα ξεχνούσα και να έβαζα στην τσάντα μόνο τα ηλίου, δεν μπορούσα να ακολουθήσω το μισό πρόγραμμα της ημέρας. 

Κάπου εκεί μάλιστα ήρθε και άλλος ένας παράγοντας: ξεκίνησα να παίζω τένις. Οπότε υπήρχαν πρακτικά θέματα. Μου έπεφταν στη μύτη τα γυαλιά, φοβόμουν μη μου σκάσει η μπάλα στο πρόσωπο και γενικώς η εικόνα ήταν κάπως περίεργη και σίγουρα όχι πολύ... αθλητική. 

Τότε έβαλα στη ζωή μου τους premium ημερήσιους φακούς επαφής DAILIES TOTAL1®. Και όλα άλλαξαν. 

Εξηγούμαι μέσα από 5 τρανταχτά παραδείγματα.

jenny.gr

Έχω την τέλεια όραση

Όλοι μιλάνε για εκείνο το πρώτο λεπτό με τους φακούς επαφής. Εκείνη τη στιγμή που καταφέρνεις να τους βάλεις στο μάτι σου (2 μέρες μαξ κρατάει η προσπάθεια και μετά γίνεται αυτόματα) και βλέπεις ξαφνικά τέλεια. Χωρίς να φοράς γυαλιά και χωρίς να κάνεις γκριμάτσες στην ταμπέλα, βλέπεις απέναντι τα γράμματα απλά και καθαρά.

Με τους DAILIES TOTAL1® το πήγα και ένα βήμα παραπέρα. Γιατί με αυτούς αισθάνομαι πραγματικά σαν μην φοράω φακούς επαφής, αισθάνομαι ότι απλά έφυγε το πρόβλημα της μυωπίας από τη ζωή μου.

Και όταν το έψαξα έμαθα το γιατί: Οι DAILIES TOTAL1® είναι οι πρώτοι και οι μοναδικοί φακοί επαφής με μεταβλητή περιεκτικότητα σε νερό στον πυρήνα και στην επιφάνειά τους και είναι και οι ημερήσιοι φακοί επαφής με την υψηλότερη μεταβιβαστικότητα σε οξυγόνο (6 φορές περισσότερο από τους άλλους καλούς ημερήσιους φακούς επαφής). Ακόμη, έχουν εξαιρετική λίπανση που διατηρείται στο 100% ακόμα και μετά από μία ημέρα χρήσης – κάτι που με βοηθά πολύ καθώς δεν έχω την κλασική αίσθηση καψίματος ή ξηροφθαλμίας στο μάτι στο τέλος της ημέρας. 

jenny.gr

Αναγνωρίζω τον κόσμο

Πριν τους φακούς όταν κυκλοφορούσα στον δρόμο και πήγαινα σε ένα εστιατόριο ή σε ένα bar έβγαζα τα γυαλιά μου. Έτσι και αλλιώς τον συνομιλητή μου τον έβλεπα αφού ήταν σε απόσταση ενός μέτρου. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, όμως, να μη βλέπω κάτι πίσω από αυτόν. Όλο το σκηνικό πίσω του ήταν ένα θολό τοπίο και ακόμη και αν περνούσε η ξαδέρφη μου ή ένας συνάδελφος δεν θα τον αναγνώριζα. Πλέον δεν υπάρχουν τέτοιες παρεξηγήσεις και χαιρετάω από μακριά τον κόσμο που γνωρίζω χωρίς να συνοφρυώνομαι και χωρίς να μπερδεύω τους διάσημους με παλιούς συμμαθητές μου (true story)...  

jenny.gr

Δεν φοβάμαι μην ξεχάσω τα γυαλιά και χάσω τη μέρα

Όπως έγραψα και πιο πάνω στο άρθρο, υπήρχε μία μέρα τουλάχιστον μέσα στον μήνα που έφευγα με τα γυαλιά ηλίου στο κεφάλι και τα γυαλιά μυωπίας έμεναν σπίτι – κλασικά στο τραπεζάκι δίπλα στον καναπέ. Ε, εκείνη η μέρα ήταν χαμένη. Δεν κατάφερνα να εργαστώ αποδοτικά χωρίς να ζαλιστώ, δεν κατάφερνα να οδηγήσω από το απόγευμα και μετά και δεν μπορούσα να ακολουθήσω την παρέα μου σε οποιαδήποτε έξοδο. Πλέον με τους φακούς μου, που είναι και ημερήσιοι, δεν έχω άγχος. Έχω στην τσάντα και άλλο ένα ζευγάρι σε περίπτωση που συμβεί κάποιο απρόοπτο (δεν έχει τύχει κάτι μέχρι σήμερα) και όλα είναι υπό έλεγχο.  

Μένω σπίτι και φοράω γυαλί

Οι ημερήσιοι φακοί έχουν άλλο ένα καλό. Αν μια Κυριακή αποφασίσω να μείνω μέσα και δεν θέλω να κουνηθώ από το κρεβάτι, φοράω τα γυαλιά μου και αφήνω τους φακούς μου στο ντουλάπι. Την επόμενη μέρα με περιμένουν ολοκαίνουργιοι και φρέσκοι. Και το κυριότερο: δεν μου κρατάνε μούτρα. 

jenny.gr

Έχω δώρο που έρχεται για καλό σκοπό

Αυτή την περίοδο με κάθε αγορά μιας συσκευασίας DAILIES TOTAL® 1 παίρνω δώρο και ένα καλοκαιρινό βραχιολάκι που έχει
κατασκευαστεί στο εργαστήριο του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Μάλιστα, €2 από την αγορά των DAILIES TOTAL ® 1 πηγαίνουν στον οργανισμό στηρίζοντας τη δράση του και έτσι κάνω και την καλή πράξη του μήνα.

Με λίγα λόγια, η απόφαση να συνδυάσω τα γυαλιά με τους ημερήσιους φακούς DAILIES TOTAL® 1 στην καθημερινότητά μου είναι από τις πιο έξυπνες που έχω πάρει στη ζωή μου.

Εσύ ακόμη να δεις καθαρά;

Βρες τους σε επιλεγμένα οπτικά καταστήματα.

Φωτογραφίες: Χρήστος Λώλος

TAGS