UPDATE #NOW

Bridger Walker: Ο 6χρονος που παραμορφώθηκε στο πρόσωπο από σκύλο για να σώσει την αδερφή του


The Jennettes

17 Ιουλίου 2020

Bridger Walker: Ο 6χρονος που παραμορφώθηκε στο πρόσωπο από σκύλο για να σώσει την αδερφή του

Τις τελευταίες ημέρες, κυκλοφορεί μια συγκινητική ιστορία στο Διαδίκτυο, η οποία έχει γίνει viral αφού πρόκειται για πράξη ηρωισμού και γενναιότητας, η οποία προέρχεται από έναν 6χρονο. 

Ο λόγος για τον μικρό Bridger Walker που μένει στην πόλη Τσεγιέν στην αμερικανική πολιτεία Ουαϊόμινγκγί, και σκέφτηκε να μπει μπροστά για να σώσει την αδερφή του όταν είδε την ίδια να απειλείται από επίθεση σκύλου. Συγκεκριμένα, το μικρό αγόρι βλέποντας την αδερφή του να βρίσκεται σε κίνδυνο, έδρασε ενστικτωδώς για να τη σώσει. Δυστυχώς, ο σκύλος αντί να φύγει, πήδηξε και τραυμάτισε τον μικρό στο μάγουλό του. 

https://instagram.com/p/CCgWxh4ABi-/

Όπως έγραψε η θεία του, Nikki Walker στο Instagram: "Ο ανιψιός μου είναι ένας ήρωας αφού έσωσε τη μικρή του αδερφή από επίθεση σκύλου. Μπήκε ο ίδιος μπροστά για να μην τραυματιστεί η αδερφή του. Αφού δέχθηκε δαγκώματα στο πρόσωπο και το κεφάλι του, άρπαξε το χέρι της αδερφής του και έτρεξε μαζί της για να την κρατήσει ασφαλή. Του έκαναν πάνω από 90 ράμματα και τώρα ξεκουράζεται στο σπίτι".

https://instagram.com/p/CCjDnLngOYO/

Ο μικρός έβαλε το σώμα του ασπίδα για να σώσει την μικρότερη αδερφή του από γερμανικό τσοπανόσκυλο ηλικίας ενός έτους χωρίς να υπολογίζει το κόστος και τον πόνο. Σε δεύτερη ανάρτηση η θεία του μικρού ήρωα έγραψε ότι ο 6χρονος μετά τις επεμβάσεις βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση. "Δεν μπορεί ακόμα να χαμογελάσει πολύ, ωστόσο χάρηκε όταν του διάβασα μερικά από τα σχόλιά σας". 

https://instagram.com/p/CCr0OMNndnM/

Μάλιστα, όταν η ίδια τον ρώτησε γιατί το έκανε αυτό, ο μικρός ήρωας απάντησε:«Εάν κάποιος επρόκειτο να πεθάνει, σκέφτηκα πως θα έπρεπε να ήμουν εγώ αυτός»! Η ιστορία του 6χρονου Walker αναμφίβολα, συγκινεί αφού είναι το συνώνυμο του ηρωισμού και της αυτοθυσίας. 

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Instagram/ nicolenoelwalker