UPDATE #NOW

Δείτε ποια είναι η πόλη της Ευρώπης με το λιγότερο άγχος στον κόσμο


30 Ιουλίου 2020

Δείτε ποια είναι η πόλη της Ευρώπης με το λιγότερο άγχος στον κόσμο

Πώς ακριβώς η Στουτγκάρδη, που είναι η γενέτειρα όχι μίας, όχι δύο, αλλά τριών εταιρειών πολυτελών αυτοκινήτων, κατάφερε να βγει πρώτη στη λίστα; Πολύ πράσινο, καλή ψυχική υγεία και ισχυρή οικογενειακή αγοραστική δύναμη (η οικονομία είναι καλή, με λίγα λόγια).

Ένας παράγοντας που δεν περιλήφθηκε στο επίσημο chart είναι το κρασί. Η Στουτγκάρδη βρίσκεται στη μέση του wine district της Γερμανίας και έχει αμπελώνες πολύ κοντά στην πόλη. Άλλωστε, τι μπορεί να ισοσταθμίσει τον κακό καιρό -την κατηγορία στην οποία βρίσκεται χαμηλά σε σκορ η Στουτκάρδη- εκτός από το καλό κρασί; Επίσης, τι άλλο θα μπορούσε να γεμίσει το κενό στην-καλύτερη-μέτριων δημόσιων συγκοινωνιών; Κι άλλο κρασί. Αλλά και μπύρα -έχουν πολύ κι από αυτό!

Στην ίδια λίστα βρίσκονται κι άλλες πόλεις της Γερμανίας, όπως το Aνόβερο, το Μόναχο και το Αμβούργο. Η Γερμανία έχει τη δυνατότερη οικονομία στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή, οπότε βγάζει νόημα όλες αυτές οι πόλεις να βρίσκονται στην ίδια λίστα. Άλλωστε, όταν η οικονομία είναι τόσο δυνατή, υπάρχουν αρκετά για περισσότερο κρασί!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.