UPDATE #NOW

Ο Jihad Al-Suwaiti σκαρφάλωνε καθημερινά στο παράθυρο του νοσοκομείου για να βλέπει τη μητέρα του που έπασχε από κορωνοϊό


The Jennettes

29 Ιουλίου 2020

Ο Jihad Al-Suwaiti σκαρφάλωνε καθημερινά στο παράθυρο του νοσοκομείου για να βλέπει τη μητέρα του που έπασχε από κορωνοϊό

Ο Jihad Al-Suwaiti σκαρφάλωνε στο παράθυρο νοσοκομείου για να μην αφήσει μόνη τη μητέρα του, ως την ημέρα που την «πήρε» ο κορωνοϊός. Όταν η ηλικιωμένη μητέρα του Jihad εισήχθη στο νοσοκομείο, θετική στον κορωνοϊό, οι γιατροί απαγόρευσαν την είσοδο στον νεαρό για λόγους προστασίας.

Ο 30χρονος Jihad, αγωνιώντας και ανήμπορος να την αποχωριστεί, σκαρφάλωνε κάθε μέρα από την υδρορροή και καθόταν έξω από το παράθυρο του νοσοκομείου ώστε να βεβαιώνεται πως η μάνα του είναι καλά και ασφαλής. Τον Jihad που άγρυπνος παρακολουθούσε τη μάνα του να δίνει μάχη κατά του κορωνοϊού, απαθανάτισε ο Mohamed Safa, διπλωμάτης και ακτιβιστής. Η συγκινητητική φωτογραφία έγινε viral μέσω των social media.

«Περνούσε το μεγαλύτερο μέρος της μέρας του εδώ, παρακολουθώντας την κατάσταση της μητέρας του έξω από το παράθυρο και έφευγε όταν πλέον η μαμά του αποκοιμιόταν» δήλωσε ένας από τους αξιωματούχους του νοσοκομείου. Μέχρι την περασμένη Πέμπτη που η μητέρα του κατέληξε.