UPDATE #NOW

Exclusive Benefits: To Jenny.gr γυρίζει σελίδα


24 Νοεμβρίου 2020

Exclusive Benefits: To Jenny.gr γυρίζει σελίδα

New era για το Jenny.gr

Διανύουμε μία πρωτόγνωρη για όλους περίοδο με συνθήκες που δεν φανταζόμασταν. Ωστόσο, αποφασίσαμε να μην πατήσουμε pause. Αντιλαμβανόμενοι πάντα του τι συμβαίνει γύρω μας, προσπαθούμε να βρίσκουμε τη θετική πλευρά και να κόντρα σε ότι μας κρατά στάσιμους. Είμαστε εδώ, σας παρουσιάζουμε το επόμενο βήμα μας και σας θέλουμε μαζί μας σε αυτό. Γιατί, μαζί μόνο μπορούμε να δώσουμε νόημα στο "Jenny.gr Exclusive Benefits".

Ένας διαδικτυακός χώρος που σας καλεί να καθίσετε αναπαυτικά και να απολαύσετε μία διαφορετική εμπειρία ανάγνωσης. Ένα clean περιβάλλον, χωρίς διαφημίσεις, με premium αισθητική ξεδιπλώνεται στην οθόνη σας. Θέματα και προβληματισμοί που αφορούν στη γυναίκα του σήμερα, όπως κι αν αυτή προσδιορίζεται.

Το Jenny.gr φτιάχνει τον δικό σας χώρο για "Exclusive Beneftis" που καλύτπουν το ευρύ φάσμα των αναγκών και των επιθυμιών της σύγχρονης γυναίκας. Κι όλο αυτό μόνο με 6 ευρώ ετησίως.

Τι είναι όμως το αυτό το νέο section; Πρόκειται για ένα online περιβάλλον που περιέχει:

1. Εκπτώσεις σε κορυφαία brands

jenny.gr

Οι συνδρομητές θα έχουν την ευκαιρία να απολαμβάνουν εκπτώσεις καθώς και μία σειρά προνομίων σε brands όπως ZEUS & ΔIONEVassilis ZouliasIleana MakriIOANNA KOURBELAParthenisMARCHSTATHIS SAMANTASnak shoesHARALASUNDER ARMOURPUMAΌμιλος, Ιατρικού ΑθηνώνTINY TOESCOFFEE ISLANDΕRA NUTS

2. Άρθρα, τάσεις, έρευνες χωρίς διαφημίσεις

jenny.gr

 

Γνώμες, ρεπορτάζ κι αφιερώματα, απαλλαγεμένα απο διαφημίσεις θα είναι στη διάθεσή σας. Σε ένα clean περιβάλλον, θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε μία ξεχωριστή εμπειρία online ανάγωνσης για θέμα που αφορούν στη σύγχρονη γυναίκα, την κοινωνία, το περιβάλλον, τον πολιτισμό και την οικογένεια. 

3. Podcasts με την Τζένη Μπαλατσινού & διάσημους καλεσμένους

jenny.gr

Η Τζένη Μπαλατσινού παίζει με τις λέξεις. Το "Παίζοντας με τις λέξεις" θα φιλοξενεί κάθε φορά ενδιαφέροντες καλεσμένους που μαζί με την Τζένη θα αναλύουν θα σχολιάζουν και αφηγούνται σκέψεις και ιστορίες με κεντρικό άξονα μία και μόνο λέξη. 

4. Διατροφολογικές & Αστρολογικές υπηρεσίες σε προνομιακές τιμές

jenny.gr

Διατροφολογκές υπηρεσίες

διατροφολόγος Ειρήνη Λυκουρέση έχει ετοιμάσει μία πλήρη λίστα διατροφικών αναγκών που καλύτπει όλους και φυσικά διατίθεντει σε ειδική τιμή για τους subscribers του "Jenny.gr Exclusive Benefits".

Αύξηση ή Απώλεια Βάρους 
Τροποποίηση Διατροφικής Συμπεριφοράς
Δατροφή στην Εγκυμοσύνη, περίοδο λοχίας και θηλασμού
Παιδική και Εφηβική Διατροφή 
Αθλητική Διατροφή (παιδιά, εφήβους και ενήλικες αθλητές)
Διατροφικές Διαταραχές (βουλιμία, ορθορεξία κ.α)
Vegan Διατροφή

Αστρολογικές υπηρεσίες

Η αστρολόγος Γεωργία Σταύρου προσφέρει στους subscribers του "Jenny.gr Exclusive Benefits" μία ευρεία γκάμα εξειδικευμένων, προσωποποιημένων υπηρεσιών, σε ειδικές τιμές.

Χάρτης γενικής ετήσιας πρόβλεψης
Χάρτης μικρής διάρκειας
Ψυχολογικό πορτρέτο
Αστρολογικό πορτρέτο
Χάρτης επαγγέλματος & καριέρας
Χάρτης οικονομικών & επιτυχιών
Χάρτης συντροφικών & ερωτικών σχέσεων
Χάρτης συναστρίας
Χάρτης παιδιού

Μία ξεχωριστή εμπειρία online που μας μεταφέρει στη νέα εποχή. Επιλεγμένα brands και συνεργάτες είναι στη διάθεση των subscribers για να κάνουν τις αγορές και να κλείσουν ραντεβού για τις υπηρεσίες σε προνομιακές τιμές, με ειδικές εκπτώσεις που ισχύουν όλο το χρόνο. 

Κάντε εγγραφή τώρα κι αποκτήστε όλα τα παραπάνω προνόμια μόνο με 6 ευρώ το χρόνο. 

jenny.gr

 

 

 

 

 

 

 

TAGS