UPDATE #NOW

Βρήκαμε το κατάλληλο super market για να κάνεις τα ψώνια σου να μοιάζουν με βόλτα


Χριστίνα Θεοδωροπούλου

4 Νοεμβρίου 2020

Βρήκαμε το κατάλληλο super market για να κάνεις τα ψώνια σου να μοιάζουν με βόλτα

Μαμά, εργαζόμενη, σύζυγος, φίλη, γυναίκα. Όλοι αυτοί οι ρόλοι χωρούν μέσα σε μία μέρα, σε 24 μόλις ώρες, εκ των οποίων το 1/3, (στην καλύτερη περίπτωση), πρέπει να το αφιερώσεις στον ύπνο. Επομένως, χρόνος για χάσιμο δεν υπάρχει.

Μέσα σε όλες αυτές τις υποχρεώσεις, που καλούμαι να φέρω σε πέρας, καθημερινά είναι και το super market, και μάλιστα έχει περίοπτη θέση. Με ένα μικρό παιδί στο σπίτι, τα καλούδια του είναι κάτι παραπάνω από χρήσιμα. Και επειδή σαν οικογένεια, είμαστε φιλόξενοι, αρκετά συχνά το σπίτι μας ανοίγει τις πόρτες του για φίλους.

Το super market το έχω αναλάβει εγώ. Είναι μία ασχολία ναι μεν, πρακτικής φύσης, αλλά από την άλλη, τόσο απολαυστική. Ειδικά, αν τα ψώνια γίνονται σε ένα super market, όπως το AB στο Ψυχικό, που σου προσφέρει μία ξεχωριστή εμπειρία στα ψώνια του είδους.

Πλήρως ανακαινισμένο και εξοπλισμένο με κάθε λογής υπηρεσία, το ΑΒ Ψυχικού είναι ξεκάθαρα ένας μικρός καθημερινός παράδεισος. Και ευθύς αμέσως, θα αναλύσω το γιατί.

Προσεγμένα υλικά για το φαγητό της οικογένειας

Ποτέ πριν το παιδί, δεν ήμουν τόσο απαιτητική σχετικά με την ποιότητα των πρώτων υλών. Τώρα όμως, είμαι και με το παραπάνω, και ευτυχώς σε αυτό το κομμάτι, το κατάστημα ΑΒ Ψυχικού με καλύπτει πολύ.

jenny.gr

Φρέσκα φρούτα για την φρουτόκρεμα του μικρού, λαχανικά για τις σαλάτες και εκλεκτά κρέατα και θαλασσινά για μία ισορροπημένη διατροφή σε περιμένουν στον ανακαινισμένο χώρο του.

Οι μικρές απολαύσεις της ζωής στο σαλόνι μου

Ωστόσο, δεν έχω ξεχάσεις τις μικρές γευστικές απολαύσεις. Μπορεί να μην τις απολαμβάνω έξω, αλλά φροντίζω να δημιουργώ ένα όμορφο περιβάλλον για να απολαύσω ένα ποτήρι κρασί παρέα με μια ποικιλία τυριών, που είναι και η αδυναμία μου.

jenny.gr

Το section «La Fromagerie» στο κατάστημα ΑΒ του Ψυχικού μού δίνει κάθε φορά και μία αφορμή για να οργανώσω μια μίνι μάζωξη στο σπίτι. Σε συνδυασμό μάλιστα, με την ενημερωμένη κάβα του, δεν βαριέμαι ποτέ. Κάνω συνδυασμούς, δοκιμάζω γεύσεις και φυσικά, τις μοιράζομαι με αγαπημένα μου πρόσωπα.

Η γευστική μου αδυναμία

Μου αρέσει το sushi. Μου αρέσει με όρους όμως, και ευτυχώς στο ΑΒ Ψυχικού βρίσκω αυτό που ψάχνω. Στο Sushi Bar μπορώ να το δω να παρασκευάζεται μπροστά στα μάτια μου, επομένως, η γευστική εμπειρία ολοκληρώνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ενώ μένω ήσυχη για την ποιότητα.

Η “Armonia” στο σπίτι μου

jenny.gr

Ο μπαμπάς του σπιτιού, τελευταία έχει αρχίσει να στρέφεται προς μια πιο ισορροπημένη διατροφή, την οποία συνοδεύει με άσκηση. Προφανώς, θέλω να ακολουθήσω αλλά δεν τα καταφέρνω πάντα. Έχω κάνει όμως την αρχή με την διατροφή, αφού συχνά πυκνά καταφεύγω στο -1 του ΑΒ Ψυχικού όπου και βρίσκω στο νέο τμήμα του, την Armonia μία τεράστια ποικιλία από βιολογικά προϊόντα, προϊόντα με χαμηλά λιπαρά, χωρίς ζάχαρη, με υψηλή πρωτεΐνη, και πολλά άλλα.

Η “χείρα βοηθείας” καθημερινά

Επειδή δεν είμαι πάντα τυπική με το πρόγραμμα, πολλές φορές μπορεί να μείνουμε χωρίς φαγητό ή το τάπερ του γραφείου να μην έχει τίποτα μέσα. Το Grab & Go είναι σωτήριο πραγματικά. Έχει snacks για τον δρόμο, έτοιμα γεύματα αλλά και καφέ και φρεσκότατους χυμούς. Έτσι, ακόμα και τις μέρες που τα 5΄ του πρωινού μοιάζουν πολυτέλεια, μία στάση στο ΑΒ Ψυχικού αρκεί για να σε καλύψει.

Το ιστορικό κατάστημα ΑΒ Ψυχικού λοιπόν, φρεσκαρίστηκε και κάνει τα ψώνια σου μία μικρή βόλτα. Το κυριότερο, δεν μοιάζει με αχανές πολυκατάστημα, αφού οι χώροι του είναι έτσι στημένοι που βοηθούν να κάνουν την εμπειρία του shopping στο super market μοναδική.

Plus, για τις πολύ βιαστικές, οι νέες ψηφιακές υπηρεσίες. Για σένα, που θες να γλιτώνεις την ουρά, ο μηχανισμός για σειρά προτεραιότητας, που θα βρεις στα ψηφιακά κιόσκια του ΑΒ Ψυχικού, θα σε ενθουσιάσει, ενώ τα αυτόματα ταμεία θα σε σώσουν τις μέρες που ο χρόνος δεν είναι καθόλου με το μέρος σου. Επιπλέον, στις ψηφιακές οθόνες μπορείς να βρεις όλες τις προσφορές και τα νέα προϊόντα της ΑΒ.

Στο ανακαινισμένο ΑΒ Ψυχικού, το πιο «φρέσκο» ιστορικό κατάστημα της ΑΒ, θα βρεις ό,τι θέλεις. Για ό,τι θέλεις να είσαι!

Ανακάλυψέ το με «ξεναγό» τον Γιώργο Λιανό και τους «ειδικούς», όπως τον cheese expert Bασίλη Γκαγκαστάθη, τον sommelier Γιώργο Κολοβέντζο και την διατροφολόγο Κατερίνα Βλάχου.  

Ζήσε την εμπειρία στο ΑΒ Ψυχικού, Λεωφόρος Κηφισίας 228, Νέο Ψυχικό, και μάθε περισσότερα εδώ.

TAGS