UPDATE #NOW

Ο ΠΟΥ διαβεβαιώνει: «Ο Άγιος Βασίλης θα μπορέσει να μοιράσει τα δώρα του και φέτος»


The Jennettes

15 Δεκεμβρίου 2020

Ο ΠΟΥ διαβεβαιώνει: «Ο Άγιος Βασίλης θα μπορέσει να μοιράσει τα δώρα του και φέτος»

Παρά τις αντιξοότητες της Covid- 19 εποχής και την αναβολή των περισσότερων εορταστικών εκδηλώσεων, ο ΠΟΥ θέλησε να καταστήσει σαφές ότι ο Άγιος Βασίλης θα μπορέσει να φέρει εις πέρας την αποστολή του και αυτά τα Χριστούγεννα, φέρνοντας κανονικά δώρα στα παιδιά. 

Όπως διαβεβαίωσε πριν λίγες ώρες, μία από τις αξιωματούχους του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, Dr Maria Van Kerkhove, «Καταλαβαίνω τις ανησυχίες στο θέμα του Άγιου Βασίλη, καθώς είναι ηλικιωμένος. Όμως, μπορώ να σας πω ότι ο Άγιος Βασίλης είναι απρόσβλητος στον ιό», ανέφερε χαρακτηριστικά, θέλοντας να καθησυχάσει τα παιδιά και δηλώνοντας μάλιστα, ότι είχε μια σύντομη συζήτηση μαζί του. 

Ο αγαπημένος Άγιος των παιδιών θα έχει τη δυνατότητα να ταξιδέψει κανονικά και με ασφάλεια σε κάθε γωνιά του κόσμου, όπως ξεκαθάρισε η επιστήμονας μετά τις έντονες ανησυχίες των παιδιών πάνω στο θέμα. «Θα μπορεί να εισέλθει και να εξέλθει από τον εναέριο χώρο και να μοιράσει τα δώρα του». Όπως πρόσθεσε η Dr Kerkhove, «Τα παιδιά πρέπει να κοιμηθούν νωρίς την παραμονή των Χριστουγέννων, όμως ο Άγιος Βασίλης θα μπορέσει να ταξιδέψει σε ολόκληρο τον κόσμο για να παραδώσει τα δώρα τους». 

Μεταξύ ωστόσο, όσων σημειώθηκαν, η επιστήμονας θέλησε να τονίσει την αναγκαιότητα της τήρησης των μέτρων και κυρίως, της κοινωνικής αποστασιοποίησης που πρέπει να τηρηθεί τα φετινά Χριστούγεννα ακόμη και κατά την άφιξη του Άγιου Βασίλη!

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr