UPDATE #NOW

Ποιος είναι ο άνδρας με τα κέρατα και την εμφάνιση "Viking" που εισέβαλε στο Καπιτώλιο


The Jennettes

7 Ιανουαρίου 2021

Ποιος είναι ο άνδρας με τα κέρατα και την εμφάνιση "Viking" που εισέβαλε στο Καπιτώλιο

Ένας άνδρας- υποστηρικτής του Donald Trump- από την Αριζόνα, γυμνόστηθος με ένα ζευγάρι κέρατα στο κεφάλι του, ήταν ανάμεσα στους εισβολείς του Καπιτωλίου. Ο άνδρας με την παράξενη αμφίεση και τα τατουάζ, που χαρακτηρίστηκε από πολλούς ως "Viking" είναι ο 32χρονος Jake Angeli, ο οποίος συχνά κατονομάζεται ως Qanon Shaman. 

O Angeli βρισκόταν στην πρώτη σειρά των διαδηλωτών που εισέβαλαν στο Καπιτώλιο και συγκρούστηκαν με την αστυνομία της Washington, που προσπάθησε μάταια να προστατεύσει το κτίριο. Αφού έσπασε το μπλόκο των αστυνομικών, μπήκε στην αίθουσα της Γερουσίας και πόζαρε στα έδρανα.

jenny.gr

Δεν είναι όμως, η πρώτη φορά που τον βλέπουμε αφού δίνει το παρών στις περισσότερες διαμαρτυρίες υπέρ του Αμερικανού Προέδρου Trump. Πιο πρόσφατα, είχε βρεθεί στις συγκεντρώσεις της Αριζόνα, ζητώντας την ανατροπή των αποτελεσμάτων των προεδρικών εκλογών.

Ο 32χρονος Αngeli έχει παραδεχτεί προηγουμένως την πίστη του στον Qanon. Πρόκειται για έναν όρο που περιγράφει ένα ευρύ φάσμα θεωριών συνωμοσίας στο διαδίκτυο που ισχυρίζονται, ότι ο κόσμος διευθύνεται από μια ομάδα που λατρεύουν τον Σατανά και που συνωμοτούν εναντίον του Trump ενώ αποτελούν ένα παγκόσμιο δίκτυο εμπορίας παιδιών.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits