UPDATE #NOW

Η Kamala Harris αποκάλυψε ότι έψαξε στο Google τον σύζυγό της Doug Emhoff πριν το πρώτο τους blind date


The Jennettes

19 Ιανουαρίου 2021

Η Kamala Harris αποκάλυψε ότι έψαξε στο Google τον σύζυγό της Doug Emhoff  πριν το πρώτο τους blind date

Καλεσμένοι στην εκπομπή του CBS News "Sunday Morning", η Kamala Harris και ο Emhoff, ο πρώτος «Δεύτερος Κύριος» των Ηνωμένων Πολιτειών, έδωσαν συνέντευξη στην Jane Pauley και αποκάλυψαν λεπτομέρειες του love story τους. 

Αφορμή για τη γνωριμία τους στάθηκε η καλύτερη φίλη της Kamala Harris, η οποία θεώρησε ότι ο Doug Emhoff ήταν ιδανική περίπτωση για εκείνη, λέγοντας της: «Απλά εμπιστεύσου με…Μην τον ψάξεις στο Google». Εκείνη φυσικά και το έκανε, όπως παραδέχθηκε γελώντας, μπροστά στα έκπληκτα μάτια του συζύγου της, ο οποίος το άκουσε για πρώτη φορά.

Ωστόσο, το πρώτο βήμα το έκανε εκείνος όταν σε έναν αγώνα των Lakers και μετά από μερικές μπύρες ένας φίλος του τον προέτρεψε να της στείλει ένα πολύ αμήχανο μήνυμα, όπως παραδέχεται ο ίδιος, το οποίο συνοδεύτηκε το επόμενο πρωί με ένα ακόμα πιο αμήχανο μήνυμα στον τηλεφωνητή, το οποίο η Kamala Harris έχει κρατήσει και το βάζει κάθε χρόνο στην επέτειό τους. 

Εκείνη με τη σειρά της, τα βρήκε όλα αξιολάτρευτα. «Το θέμα με τον Doug είναι ότι είναι ακριβώς αυτός που είναι. Είναι τόσο πολύ αυθεντικός και ξεκάθαρος με τα πράγματα για τα οποία νοιάζεται. Και είναι η οικογένεια, η δουλειά του…». «Εσύ», συμπληρώνει εκείνος, χαμογελώντας.

Το περασμένο Σάββατο, η Harris μοιράστηκε ένα ιδιαίτερα συγκινητικό post στο Instagram, στο οποίο εξηγούσε ότι αποφάσισε να γίνει εισαγγελέας προκειμένου να βοηθήσει ανθρώπους όπως την καλύτερη της φίλη, για την οποία έμαθε όταν ήταν ακόμα στο σχολείο ότι την κακομεταχειριζόταν ο πατέρας της. 

Κοντά στο τέλος του post, τόνισε την σημασία του να έχει τον Emhoff στο πλευρό της στην πορεία της να γίνει η επόμενη Αντιπρόεδρος. «Καθώς μεταβαίνω στον Λευκό Οίκο, είμαι ευλογημένη που έχω τον Doug στο πλευρό μου», έγραψε. «Μας είχαν κανονίσει ένα ραντεβού στα τυφλά το 2013, και ήταν ουσιαστικά έρωτας με την πρώτη ματιά. Ένιωσα σαν να γνωρίζαμε ο ένας τον άλλο από πάντα».

Εν αναμονή της Ημέρας Ορκωμοσίας, το Twitter ξεκίνησε ένα λογαριασμό με το όνομα @SecondGentleman για να χρησιμοποιεί ο Ehmoff κατά τη διάρκεια του χρόνου του στον Λευκό Οίκο. Ο Emhoff δεν έχει δημοσιεύσει κάτι ακόμα από αυτόν τον λογαριασμό, ο οποίος ήδη μετράει την 18η Ιανουαρίου πάνω από μισό εκατομμύριο ακολούθους.

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits