UPDATE #NOW

Έφυγε από τη ζωή ο Larry King σε ηλικία 87 ετών


The Jennettes

23 Ιανουαρίου 2021

Έφυγε από τη ζωή ο Larry King σε ηλικία 87 ετών

Έφυγε από τη ζωή στα 87 του, ο διάσημος Αμερικανός παρουσιαστής, Larry King ενώ τη θλιβερή είδηση επιβεβαίωσε η οικογένειά του.

Ενώ το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν με κορωνοϊό, η αιτία θανάτου του δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή. Ο θρύλος των talk shows αντιμετώπιζε αρκετά προβλήματα με την υγεία του, ενώ και τα 87α γενέθλια του τον περασμένο Νοέμβριο τα πέρασε στο νοσοκομείο, έχοντας κάποιες σοβαρές επιπλοκές. Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο, πως μέσα στο 2020 έφυγαν από τη ζωή δύο από τα πέντε παιδιά του Larry King.

Ο King γεννήθηκε στις 19 Νοεμβρίου 1933 στο Brooklyn της Νέας Υόρκης. Το πραγματικό του ονοματεπώνυμο είναι Lawrence Harvey Zeiger. Λίγο μετά τα 20 του χρόνια, ο νεαρός Lawrence έφυγε από τη Νέα Υόρκη με προορισμό τη Φλόριντα, με την ελπίδα πως εκεί θα κατάφερνε να εργαστεί στο ραδιόφωνο. Στο ξεκίνημά του δούλεψε ως ντισκ τζόκεϊ σε τοπικό σταθμό, παίρνοντας παράλληλα συνεντεύξεις από πολίτες. Το 1960 έκανε την είσοδό του στον κόσμο της τηλεόρασης, καθώς εργάστηκε για ένα τηλεοπτικό show στο Miami. Την ίδια περίοδο, ο King έγραφε επίσης άρθρα σε αρκετές τοπικές εφημερίδες.

Παρουσίασε επί 25 χρόνια την εκπομπή «Larry King Live» στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN, ενώ απέκτησε παγκόσμια φήμη μέσα από την 63ετη πορεία του σε τηλεόραση και ραδιόφωνο, μετρώντας σημαντικές επιτυχίες, βραβεία και αναγνώριση, αλλά και για το γεγονός ότι προσέγγιζε τους ανθρώπους από τους οποίους έπαιρνε συνέντευξη, με άνετο και φιλικό τρόπο.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits