UPDATE #NOW

Larry King: Η γυναίκα του αποκάλυψε την αληθινή αιτία του θανάτου του


The Jennettes

29 Ιανουαρίου 2021

Larry King: Η γυναίκα του αποκάλυψε την αληθινή αιτία του θανάτου του

Η γυναίκα του Larry King αποκάλυψε την αιτία θανάτου του διάσημου παρουσιαστή, και όπως ανέφερε δεν ήταν εξαιτίας του Covid-19.

Η θρυλική προσωπικότητα της τηλεόρασης πέθανε στα 87 του χρόνια, στις 23 Ιανουαρίου στο Los Angeles. Η γυναίκα του, Shawn King, είπε στο ET πως δεν ήταν η αιτία θανάτου του ο Covid-19, παρόλο που τους ανησύχησε όταν ο ιός τον έβαλε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

«Ήταν μια μόλυνση, ήταν σήψη», είπε. «Λοιπόν, ήταν έτοιμος να φύγει, θα σας το πω αυτό. Ξέρετε, δεν ήθελε ποτέ να φύγει, αλλά το σώμα του ήταν - είχε χτυπηθεί τόσες πολλές φορές με τόσα πολλά πράγματα και μόλις ακούσαμε τη λέξη Covid, όλων οι καρδιές μας βυθίστηκαν. Αλλά το νίκησε, και στη συνέχεια, η μόλυνση είναι τελικά αυτή που τον πήρε».

Η Shawn, η οποία ήταν στη μέση της διαδικασίας διαζυγίου από τον θρυλικό οικοδεσπότη του CNN, είπε ότι ποτέ δεν πίστευε ότι θα συνεχίσουν με την ολοκλήρωση του χωρισμού τους, λόγω της συνεργασίας τους. «Ο Larry και εγώ, ξέρετε, δεν ολοκληρώσαμε ποτέ το διαζύγιό μας», σημείωσε. «Μέσα μου, δεν πίστευα ότι θα συνέβαινε πραγματικά και δεν το έκανε ποτέ. Ήμασταν συνεργάτες, πρώτα στην οικογένειά μας και στη συνέχεια στις επιχειρήσεις. Η οικογένεια είναι το πιο σημαντικό πράγμα».

Ακόμη, η Shawn King μοιράστηκε τις τελευταίες στιγμές της με τον αείμνηστο σύζυγο της και αποκάλυψε ποια ήταν τα τελευταία λόγια που της είπε. «Μπορούσαμε να κάνουμε FaceTime στο νοσοκομείο και ήταν δύσκολο να μιλήσει, αλλά το μόνο μήνυμα που ήθελε να βεβαιωθεί ότι άκουσα ήταν: «Σ 'αγαπώ, φρόντισε τα αγόρια»», είπε στο ET.

Στην ιδιωτική τελετή, η οικογένειά του τον τίμησε, φορώντας μια στιλιστική του επιλογή: «Όλοι, ήμασταν μόνο οικογένεια, φορούσαμε τις τιράντες του Larry, όλοι μας», είπε η Shawn King στο ET. «Και ήταν όμορφα, στοργικά. Ήταν μόνο οικογένεια. Δεν υπήρχε κόσμος από τη showbiz».

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

 

jenny.gr

 

 

TAGS