UPDATE #NOW

Ο Michael Caine "κλέβει" τη δουλειά του Elton John σε πανέξυπνο διαφημιστικό για την Covid-19


The Jennettes

10 Φεβρουαρίου 2021

Ο Michael Caine "κλέβει" τη δουλειά του Elton John σε πανέξυπνο διαφημιστικό για την Covid-19

O Sir Elton John και o Sir Michael Caine πρωταγωνιστούν στη νέα χιουμοριστική διαφήμιση του NHS που ενθαρρύνει τους ανθρώπους να εμβολιαστούν κατά της νόσου Covid-19.

Το video ξεκινά με τον Elton John να περνάει από audition για να πάρει τη δουλειά για το διαφημιστικό. Ο ίδιος καλείται να πει με διάφορους τρόπους τις ατάκες του. «Όσο περισσότεροι άνθρωποι στην κοινωνία μας κάνουν το εμβόλιο, τόσες περισσότερες πιθανότητες έχουμε για την εξάλειψη της εθνικής πανδημίας Covid 19», λέει ο Rocketman και στη συνέχεια προσθέτει: «Να είστε σίγουροι ότι όλα τα εμβόλια έχουν περάσει από ελέγχους και πληρούν τα απαραίτητα πρότυπα ασφάλειας και ποιότητας».

Ο σκηνοθέτης τον διακόπτει και του λέει ότι θα τον ενημερώσουν και ο Elton John απαντά ότι δεν θα βρουν κάποιον τόσο διάσημο για τη δουλειά την τελευταία στιγμή. Τότε εμφανίζεται η audition του Michael Caine. Ο διάσημος ηθοποιός λέει κοιτώντας την κάμερα: «Γεια σας, το όνομα μου είναι Michael Caine και μόλις έκανα το εμβόλιο για την Covid. Δεν πονάει καθόλου, δεν το ξέρουν πολλοί άνθρωποι αυτό».

Και έτσι απλά ο Cane παίρνει την δουλειά και ακούγεται ο σκηνοθέτης να λέει να καλέσουν τον άλλον τύπο, δηλαδή τον Elton John να τον ενημερώσουν πως μόλις έχασε την δουλειά.


Το πολύ έξυπνο διαφημιστικό έχει σκοπό να διαβεβαιώσει τον κόσμο πως τα εμβόλια είναι ασφαλή και αποτελεσματικά και είναι μέρος μίας ευρύτερης προσπάθειας για την καταπολέμηση της καχυποψίας σχετικά με τη διανομή και διάθεσή τους. Οι δύο stars έχουν κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου, όπως και περισσότεροι από 12 εκατομμύρια άνθρωποι στην Μεγάλη Βρετανία.

Ο Sir Elton, που είναι 73 ετών δήλωσε πως ήθελε πολύ να πάρει μέρος σε αυτήν την προσπάθεια, για να βοηθήσει τους ανθρώπους να δουν τα πλεονεκτήματα του εμβολιασμού και το πόσο αναγκαίος είναι για να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας και τους ανθρώπους που αγαπάμε.

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr