UPDATE #NOW

4+1 cocktails για να φτιάξετε σήμερα στο σπίτι


25 Φεβρουαρίου 2021

4+1 cocktails για να φτιάξετε σήμερα στο σπίτι

Μας χαλαρώνουν, μας δροσίζουν και μας ταξιδεύουν. Τα cocktails σίγουρα αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι μιας όμορφης βραδιάς. Ακόμη και αν δεν μπορούμε να βρεθούμε με στενούς φίλους, μπορούμε πάντα να αξιοποιήσουμε την τεχνολογία και να κανονίσουμε ένα virtual night in, μένοντας σε επαφή με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, παρέα με ένα cocktail δικής μας δημιουργίας.

Γιατί ξέρουμε πως οι πιο ωραίες και ατελείωτες συζητήσεις ξεκινάνε πάντα με ένα απολαυστικό ποτήρι που φέρει την υπογραφή του METAXA. Δεν είναι καθόλου τυχαίο άλλωστε πως αποτελεί ένα από τα αγαπημένα ποτά των mixologists και χρησιμοποιείται σε οποιαδήποτε νέα ή κλασική συνταγή, καθώς προσδίδει ένα στοιχείο πολυτέλειας και ποιότητας, που καθιστά μοναδικό οποιοδήποτε cocktail στηριχθεί στη βάση του.

Το METAXA 5 Αστέρων είναι απαλό, με νότες λουλουδιών και στοιχεία από λευκές σταφίδες και βανίλια, τα οποία το καθιστούν ιδανικό τόσο για ελαφριά cocktails, όσο και για να το ευχαριστηθείτε μόνο του με πολλά παγάκια. Το METAXA 7 Αστέρων έχει φρουτένια, γλυκιά γεύση, καθώς είναι πιο ώριμο και ξεχωρίζουν τα αρώματα από άνθη και ζαχαρωτά, ενώ το METAXA 12 Αστέρων είναι ένα κομψό ποτό, με νότες από πορτοκάλι, αποξηραμένα φρούτα και στοιχεία από μπαχαρικά και καφέ, αποτελεί την ιδανική βάση για signature cocktails.

Τώρα ήρθε η σειρά να ανακαλύψουμε νέες γεύσεις με τη δημιουργία τεσσάρων εύκολων σπιτικών cocktails και ενός long drink, με πρωταγωνιστή το METAXA 5, 7 ή 12 Αστέρων, που μας βοηθάει να «φέρουμε» το bar στο σπίτι μας. Οι δυνατότητες, όμως, είναι αμέτρητες. Τολμήστε δικούς σας συνδυασμούς, δημιουργώντας τα προσωπικά σας cocktails.

Οι πλούσιες γεύσεις απευθύνονται σε κάθε γούστο, ο χρόνος παρασκευής είναι ελάχιστος, ενώ είναι ιδανικά αν θέλετε να εντυπωσιάσετε την παρέα σας ή να απολαύσετε ένα βράδυ μόνη στο σπίτι, που θα περιλαμβάνει πολύ «self care» και ένα cocktail.

jenny.gr
Οι σκάλες που δοηγούν στον επόμενο όροφο είναι κόκκινες. Εντυπωσιακό!

Το ανανεωμένο κλασικό ποτό γεμάτο εντάσεις και νοσταλγία.

Special tip: Παγώστε το σέικερ και το ποτήρι εκ των προτέρων!

 

jenny.gr

Η «ψυχή» του χειμώνα σε ένα ποτήρι, με αρώματα από εσπεριδοειδή και σοκολάτα.

Special tip: Επιλέξτε ένα χαμηλό ποτήρι!

 

jenny.gr

Σταθερή αξία εμπνευσμένη από την ξέφρενη πόλη του Manhattan.

Special tip: Επιλέξτε ένα κλασικό ποτήρι Coupe!

 

jenny.gr

Signature cocktail, του Manja Stankovic από το εστιατόριο BB DFIC, στο Ντουμπάι.

Special tipΕπιλέξτε ένα μεγάλο ποτήρι!
 

jenny.gr
Τα subway πλακάκια κάνουν θραύση εδώ και αρκετά χρόνια στις κουζίνες. Συνδυάστε τα με μαύρα ντουλάπια για να δημιουργήσετε μια όμορφη αντίθεση που θα απογειώσει τον χώρο σας.

Αναζωογονητικές γεύσεις όλες τις μέρες του χρόνου.

Special tip: Επιλέξτε ένα ψηλό ποτήρι!

Απολαύστε Υπεύθυνα