UPDATE #NOW

Ανακαλύψαμε το νέο σύστημα φροντίδας ρούχων με ατμό που θα σας λύσει τα χέρια


Σύρμα Κιουπελόγλου

29 Μαρτίου 2021

φροντίδα των ρούχων με ατμό

Πάντα ονειρευόμουν ένα μαγικό ντουλάπι όπου θα έβαζα τα αγαπημένα μου ρούχα μετά το πλυντήριο και σε λίγο μόλις χρόνο θα έβγαιναν φρεσκαρισμένα, στεγνά, και χωρίς τις ενοχλητικές ζάρες, που επίμονα προσπαθώ να ισιώσω στο σιδέρωμα. Μία συσκευή που θα μου εξοικονομούσε λίγο παραπάνω χρόνο μέσα στην πολυάσχολη καθημερινότητα.

Μέχρι τώρα πίστευα πως μάλλον πρέπει να την εφεύρω εγώ η ίδια... Μια συσκευή που να απομακρύνει βακτήρια, να περιποιείται και να φρεσκάρει τα ρούχα, να τα διατηρεί ακόμη πιο απαλά, διευκολύνοντας παράλληλα την καθημερινότητά μου. Πρόσφατα, συζητώντας για αυτές τις πολύ συγκεκριμένες απαιτήσεις, βρέθηκα μπροστά σε μία ανακάλυψη που μου άλλαξε την ζωή. Η LG είχε ήδη δημιουργήσει αυτό ακριβώς που ονειρευόμουν. Ένα σύστημα φροντίδας ρούχων με ατμό που ήρθε να μου λύσει τα χέρια. Δεν γινόταν λοιπόν να μην μοιραστώ μαζί σας το LG Styler, αφού αποτελεί τη λύση σε μία σωρεία καθημερινών προβλημάτων. 

jenny.gr

Κεφάλαιο: Απολύμανση

Από τις πιο σημαντικές λειτουργίες αυτής της συσκευής είναι ο υγιεινός τρόπος φροντίδας των ρούχων! Μέσω του TrueSteam™, τα αλλεργιογόνα και τα βακτηρίδια μειώνονται έως και 99,9%. Σε μία εποχή που λόγω της πανδημίας καλούμαστε να απολυμάνουμε τα πάντα, να πλένουμε και να ξαναπλένουμε ρούχα και αντικείμενα με αποτέλεσμα να τα καταστρέφουμε σταδιακά, τώρα μπορώ εύκολα και γρήγορα να απολυμάνω υφάσματα και αξεσουάρ.

Και με αυτό εννοώ ότι μπορώ να βάλω μέσα από τα μαξιλάρια μέχρι και τα αρκουδάκια με τα οποία παίζει το παιδί, και σίγουρα είναι πηγή συγκέντρωσης σκόνης και βακτηριδίων που κυκλοφορούν στο περιβάλλον.  

jenny.gr

Κεφάλαιο: «Ξέχασα να μαζέψω τα ρούχα από την απλώστρα και έχουν ποτίσει υγρασία»

Πιο απλά, θέλω να βάλω αυτό το πουκάμισο που δεν έχει στεγνώσει ακόμα γιατί ταιριάζει ιδανικά με αυτά που έχω επιλέξει να βάλω. Η λύση και σε αυτό το πρόβλημα έρχεται από το LG Styler, το οποίο προσφέρει ήπιο στέγνωμα των ρούχων που απαιτούν ειδική φροντίδα, χωρίς έγνοιες για συρρίκνωση ή φθορά. Τέλος στην υγρασία και τις τυχαίες φθορές. Μόνο φρεσκαρισμένα ρούχα, όπως πρέπει να είναι!

jenny.gr

Κεφάλαιο: «Δεν χρειάζεται πια να τρέχω κάθε τρεις και λίγο στο καθαριστήριο»

Πώς θα σας φαινόταν αν από την άνεση του σπιτιού σας μπορούσατε να φρεσκάρετε τα ρούχα και τα αξεσουάρ που διαφορετικά θα στέλνατε στο καθαριστήριο; Τουλάχιστον, ξεκούραστο και οικονομικό. Το LG Styler απομακρύνει ζάρες και οσμές και μου δίνει τη δυνατότητα να φροντίσω κοστούμια, φορέματα, πουλόβερ και άλλα ρούχα με το πάτημα ενός κουμπιού. 

Το καλύτερο όμως είναι η εκπληκτική εξωτερική σχεδίαση του LG Styler με καθρέπτη που ολοκληρώνει τη διακόσμηση του δωματίου μου, ενώ το ίδιο φροντίζει και την γύρω ατμόσφαιρα, προσφέροντας την πολυπόθητη αφύγρανση. 

jenny.gr

Τέλος, η τεχνολογία SmartThinQ™ μου επιτρέπει να το λειτουργώ και να παρακολουθώ τα πολύτιμα ενδύματά μου όπου κι αν είμαι, και ανά πάσα στιγμή. Μπορώ να ελέγξω την κατανάλωση ενέργειας ή να χρησιμοποιήσω τη λειτουργία λήψης προγράμματος για να προσθέσω νέα προγράμματα φροντίδας, όπως για παράδειγμα επιπλέον φροντίδα για παντελόνια, εσάρπες, γραβάτες κ.α.

Οι συνθήκες καραντίνας ίσως είναι μία καλή αφορμή να εστιάσετε κι εσείς λίγο παραπάνω σε ό,τι παραμελούσατε μέχρι χθες, και να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στη φροντίδα των αγαπημένων σας προσώπων. Ένας έξυπνος τρόπος είναι το LG Styler και αν δεν σας έχω πείσει, μία μόνο δοκιμή αρκεί!