UPDATE #NOW

Βασίλισσα Ελισάβετ: Αρνήθηκε να κάνει δήλωση για τη συνέντευξη της Meghan και του Harry


The Jennettes

9 Μαρτίου 2021

Βασίλισσα Ελισάβετ: Αρνήθηκε να κάνει δήλωση για τη συνέντευξη της Meghan και του Harry
Η Bασίλισσα αρνήθηκε να υπογράψει δήλωση από το Παλάτι του Buckingham που απευθύνεται στην εκρηκτική συνέντευξη του Δούκα και της Δούκισσας του Sussex με την Oprah Winfrey

Η Bασίλισσα Ελισάβετ αρνήθηκε να υπογράψει δήλωση από το Παλάτι του Buckingham που απευθύνεται στην εκρηκτική συνέντευξη του Δούκα και της Δούκισσας του Sussex με την Oprah Winfrey, καθώς η μονάρχης ζητά περισσότερο χρόνο για να εξετάσει μια απάντηση.

Σύμφωνα με τους The Times, τo Ανάκτορο του Buckingham ήταν έτοιμο να δημοσιεύσει χθες μια δήλωση σχετικά με την συνέντευξη της Meghan και του Harry, σε μια προσπάθεια να μειώσει τις εντάσεις.

Ωστόσο, η 94χρονη Βασίλισσα δεν έδωσε την έγκριση της για την κυκλοφορία της δήλωσης, θέλοντας να έχει περισσότερο χρόνο για να εξετάσει και να διατυπώσει μια απάντηση.

Οι Times αναφέρουν ότι η ανέκδοτη δήλωση θα «έδινε έμφαση στην αγάπη και την ανησυχία της οικογένειας για το ζευγάρι». Μόλις η Αυτού Μεγαλειότητα εξετάσει προσεκτικά την κατάσταση, πιθανότατα θα κυκλοφορήσει μια δήλωση.

Η Βασίλισσα Ελισάβετ, ο πρίγκιπας Κάρολος και ο πρίγκιπας William συμμετείχαν σε κρίσιμες συνομιλίες για να συζητήσουν το πώς να αντιδράσουν στις κατηγορίες των Harry και Meghan.

Μεταξύ των πιο ανησυχητικών ισχυρισμών της Δούκισσας του Sussex, ήταν ότι το βασιλικό Παλάτι δεν της παρείχε την κατάλληλη υποστήριξη όταν η αντιμετώπιζε αυτοκτονικές σκέψεις.

Τόσο η Meghan όσο και ο Harry, μίλησαν επίσης για ρατσιστικά σχόλια από ένα άγνωστο μέλος της Βασιλικής Οικογένειας σχετικά με το χρώμα του αγέννητου γιου τους.

Σχετικά με αυτό, η Oprah Winfrey ξεκαθάρισε λίγο μετά την προβολή της συνέντευξης, ότι το ζευγάρι δεν αναφέρεται ούτε στην βασίλισσα Ελισάβετ, ούτε στον πρίγκιπα Φίλιππο, αλλά αφορά «κάποιο άλλο στενό μέλος της οικογένειας».

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr