UPDATE #NOW

Oscars 2021: Απαγορεύουν το «Zoom» και θέτουν αυστηρό dress code


The Jennettes

19 Μαρτίου 2021

Oscars 2021: Απαγορεύουν το «Zoom» και θέτουν αυστηρό dress code
Τα Όσκαρ αποκάλυψαν ότι οι υποψήφιοι δεν θα έχουν την επιλογή να κάνουν «Zoom» στη ζωντανή εκπομπή, ενώ θα υπάρχει και αυστηρό dress code

Η Ακαδημία μοιράστηκε νέες λεπτομέρειες για την απονομή της τελετής Όσκαρ για το 2021 που πρόκειται να προβληθεί ζωντανά την Κυριακή 25 Απριλίου.

Η Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών κυκλοφόρησε νέες λεπτομέρειες για την επερχόμενη τελετή των Όσκαρ του 2021, συμπεριλαμβανομένου ενός αιτήματος για όλους τους υποψηφίους να παρευρεθούν αυτοπροσώπως.

Σε μια επιστολή που στάλθηκε στους υποψηφίους του Όσκαρ την Πέμπτη, οι παραγωγοί αποκάλυψαν ότι οι υποψήφιοι δεν θα έχουν την επιλογή να κάνουν «Zoom» στη ζωντανή εκπομπή.

«Για όσους από εσάς δεν μπορείτε να παρευρεθείτε λόγω προγραμματισμού ή ανησυχίας σχετικά με τα ταξίδια, θέλουμε να γνωρίζετε ότι δεν θα υπάρχει επιλογή Zoom in για την παράσταση», έγραψαν οι παραγωγοί Steven Soderbergh, Stacey Sher και Jesse Collins.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Academy (@theacademy)

Η επιστολή συνέχισε: «Θα κάνουμε πολλά για να παρέχουμε ένα ασφαλές και απολαυστικό βράδυ για όλους εσάς προσωπικά, καθώς και για τους εκατομμύρια οπαδούς ταινιών σε όλο τον κόσμο και πιστεύουμε ότι το εικονικό πράγμα θα μειώσει αυτές τις προσπάθειες».

Για όσους δεν μπορούν να παρευρεθούν, η Ακαδημία θα δεχτεί το Όσκαρ εκ μέρους του καλλιτέχνη.

Τα πρωτόκολλα θα περιλαμβάνουν επίσης συγκεκριμένες οδηγίες για όσους παρευρίσκονται έξω από το Λος Άντζελες και εκείνους που βρίσκονται ήδη στην πόλη.

Το θέμα της βραδιάς αποκαλύφθηκε επίσης ως «Stories Matter», με συνεντεύξεις όπου θα μοιραστούν τις προσωπικές τους ιστορίες. Η ιδέα είναι να συνδεθεί η ιστορία κάθε ατόμου στην παράσταση βραβείων της Κυριακής, 25 Απριλίου.

Αναφορές έγιναν επίσης και στο dress code των συμμετεχόντων, με τους παραγωγούς να λένε στους υποψηφίους να αποφύγουν αυστηρά την «απλή» ενδυμασία.

«Στοχεύουμε σε μια συγχώνευση του Inspirational και του Aspirational, το οποίο στην πραγματικότητα σημαίνει ότι η επισημότητα είναι εντελώς μοδάτη, αλλά το casual ντύσιμο όχι και τόσο», ανέφερε η επιστολή.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Academy (@theacademy)

Τα προηγούμενα βραβεία που έχουν ήδη πραγματοποιηθεί φέτος έδωσαν στους παρευρισκόμενους την επιλογή να παρευρεθούν διαδικτυακά από το σπίτι, γεγονός που οδήγησε σε κάποια αστέρια να εμφανίζονται με πιο απλή ενδυμασία όπως ο Jason Sudeikis, ο οποίος αποδέχθηκε το βραβείο Χρυσής Σφαίρας φορώντας ένα φούτερ που έγινε viral τον Φεβρουάριο.

Οι υποψηφιότητες για Όσκαρ ανακοινώθηκαν πριν περίπου μια βδομάδα και λίγες ώρες αργότερα ο πρόεδρος της Ακαδημίας David Rubin, αποκάλυψε ότι μόνο οι υποψήφιοι οι προσκεκλημένοι τους και οι παρουσιαστές μπορούν να παρευρεθούν στην τελετή αυτοπροσώπως λόγω υγειονομικών κανονισμών εν μέσω πανδημίας κορωνοϊού.

Δείτε ακόμη:

Top 5: Αξέχαστες ατάκες στα Oscars 

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr