UPDATE #NOW

Νικήτρια καλλιστείων κατήγγειλε τον τραυματισμό της από πρώην νικήτρια που της άρπαξε το στέμμα


The Jennettes

7 Απριλίου 2021

στέμμα καλλιστείων

Η Pushpika De Silva, μία εστεμμένη των καλλιστείων που κέρδισε τον τίτλο της «Mrs. Sri Lanka» την Κυριακή, λέει ότι τραυματίστηκε αφού το στέμμα της αφαιρέθηκε βίαια από το κεφάλι πάνω στη σκηνή από μία πρώην νικήτρια.

Το περιστατικό καταγράφηκε στην τηλεοπτική μετάδοση της τελετής, η οποία έδειξε ότι η De Silva ανακηρύχθηκε «Mrs. Sri Lanka 2020» πριν της πάρει το στέμμα η Caroline Jurie, η οποία κέρδισε τον διαγωνισμό το 2019 και σήμερα είναι η «Mrs. World».

Σε ένα βίντεο της τελετής που δημοσιεύτηκε από την εφημερίδα Colombo, η Jurie αναφέρει έναν κανόνα των διαγωνισμών που εμποδίζει τις γυναίκες που έχουν διαζευχθεί να κερδίσουν τον τίτλο. Στη συνέχεια, παίρνει το στέμμα από το κεφάλι της νικήτριας και το τοποθετεί στη δεύτερη επιλαχούσα, ωθώντας την De Silva να αποχωρήσει από την σκηνή.

«Υπάρχει ένας κανόνας ότι πρέπει να είσαι παντρεμένη και να μην έχεις διαζευχτεί, οπότε κάνω το πρώτο βήμα λέγοντας ότι το στέμμα πηγαίνει στην πρώτη επιλαχούσα», λέει η Jurie στο κοινό.

Σε μια δημοσίευση στο Facebook που δημοσιεύτηκε τη Δευτέρα, η De Silva είπε ότι υπέστη τραυματισμούς στο κρανίο της όταν η Jurie «άρπαξε» το στέμμα της.

«Καθώς το γράφω αυτό, λέω υπεύθυνα ότι δεν είμαι διαζευγμένη γυναίκα. Αν έχω διαζευχτεί, τους προκαλώ να υποβάλουν τα έγγραφα του διαζυγίου μου. Έτσι, παρόλο που το στέμμα αφαιρέθηκε από το κεφάλι μου, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι έχω ήδη λάβει τα απαραίτητα νομικά μέτρα για την αδικία και την προσβολή που έχει συμβεί. Πραγματική βασίλισσα δεν είναι μία γυναίκα που αρπάζει το στέμμα μίας άλλης γυναίκας, αλλά μία γυναίκα που βάζει κρυφά το στέμμα στην άλλη γυναίκα!!» έγραψε η ίδια. 

Ο Chandimal Jayasinghe, εθνικός διευθυντής των «Mrs. Sri Lanka World», δήλωσε στο BBC ότι το στέμμα της De Silva θα της επιστραφεί. «Είμαστε απογοητευμένοι. Ήταν ντροπή το πώς συμπεριφέρθηκε η Caroline Jurie στη σκηνή και η διοργάνωση του «Mrs. Sri Lanka» έχει ήδη ξεκινήσει έρευνα για το θέμα».

Σε δήλωση που δημοσιεύτηκε στο Facebook την Τρίτη, η De Silva ευχαρίστησε τους αξιωματούχους του διαγωνισμού για την υποστήριξή τους μετά το συμβάν. «Δεν μισώ κανέναν και συγχωρώ αυτούς που το κάνουν εκείνη τη στιγμή. Δεν μπορείς να κερδίσεις τίποτα από το μίσος.».

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr