UPDATE #NOW

7 ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των ανθρώπων που γεννήθηκαν τον Μάιο


The Jennettes

1 Μαΐου 2021

κορίτσι του Μαίου
O Μάιος είναι ο τελευταίος μήνας της άνοιξης και μία ανάσα πριν το καλοκαίρι. Συμβολίζει την αναγέννηση και την ανανέωση που έρχεται με τον ζεστό καιρό και την άνθιση της φύσης.

O Μάιος είναι ο τελευταίος μήνας της άνοιξης και μία ανάσα πριν το καλοκαίρι. Συμβολίζει την αναγέννηση και την ανανέωση που έρχεται με τον ζεστό καιρό και την άνθιση της φύσης. Τα παιδιά των λουλουδιών, που γεννιούνται τον πέμπτο μήνα του έτους, είναι τόσο μοναδικά και πάντα χαίρεσαι να βρίσκεσαι κοντά τους. Ποια είναι όμως εκείνα τα 7 χαρακτηριστικά που τα κάνουν να ξεχωρίζουν;

Είναι είτε Ταύροι είτε Δίδυμοι 

Οι Ταύροι, δηλαδή αυτοί που γεννήθηκαν μεταξύ 1 και 20 Μαΐου, λέγεται ότι είναι έξυπνοι, φιλόδοξοι και αξιόπιστοι Τα μωρά που γεννιούνται μετά τις 21 Μαΐου είναι Δίδυμοι, που λέγεται ότι είναι πιο παθιασμένοι και δυναμικοί.

jenny.gr

Το λουλούδι τους είναι το lily of the valley

Το λουλούδι αυτό είναι απόλυτα ταιριαστό, γιατί είναι επίσης γνωστό ως κρίνος του Μαΐου. Το άνθος τους συμβολίζει μια σειρά από καλά χαρακτηριστικά, όπως η ταπεινότητα, η γλυκύτητα, η αγνότητα και η τύχη στην αγάπη. Το δέντρο Κράταιγος σχετίζεται επίσης με τα παιδιά που έχουν γενέθλια τον Μάιο και αντιπροσωπεύει την αγάπη και την προστασία. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, τα μωρά αυτά έχουν πολλή αγάπη στη ζωή τους.

jenny.gr

Η πέτρα τους είναι το σμαράγδι

Το πράσινο χρώμα της πέτρας αντιπροσωπεύει την άνοιξη και την αναγέννηση. Τα σμαράγδια συνδέονται επίσης με την προοπτική, την καλή τύχη και τη νεανική φύση, σύμφωνα με το American Gem Society.

Hepburn

Πολλοί διάσημοι άνθρωποι έχουν επίσης τα γενέθλια τους τον Μάιο 

Εάν τα γενέθλιά σας είναι τον Μάιο, ίσως συμπίπτουν με αυτά της Βασίλισσας Βικτώρια, του Dwayne "The Rock" Johnson, της Audrey Hepburn, του Miles Davis, της Cate Blanchett, της Patti LaBelle, του George Clooney και της Janet Jackson, οι οποίο επίσης γεννήθηκαν τον Μάιο.

jenny.gr

Τον Μάιο γεννιούνται τα πιο μικρά μωρά

Ορισμένες μελέτες λένε ότι τα μωρά με το χαμηλότερο βάρος γέννησης γεννιούνται τον Μάιο, γεγονός που οφείλεται στις χαμηλότερες ποσότητες βιταμίνης D στη μήτρα κατά τη διάρκεια μιας χειμερινής εγκυμοσύνης.

jenny.gr

Είναι φύσει αισιόδοξοι ή μήπως όχι;

Σύμφωνα με το «Time», τα μωρά που γεννήθηκαν την άνοιξη βαθμολογούνται υψηλά στην κλίμακα υπερθυμίας, πράγμα που σημαίνει ότι έχουν μια γενική αίσθηση αισιοδοξίας για όλα. Είναι οι άνθρωποι που βλέπουν κάθε πτώση ως τον προάγγελο μιας ανόδου. Αλλά υπάρχει και μια άλλη πλευρά τους, καθώς αν τα πράγματα γίνουν πολύ δύσκολα μπορεί να φτάσουν και στο άλλο άκρο. Το ίδιο άρθρο σημειώνει επίσης, χρησιμοποιώντας μια μελέτη 58.000 ατόμων,  ότι τα μωρά του Μαΐου έχουν και τα υψηλότερα ποσοστά κλινικής κατάθλιψης.

jenny.gr

Είναι περισσότερο υγιείς από άλλους 

Έρευνα από το Πανεπιστήμιο Columbia δείχνει ότι οι άνθρωποι που γεννήθηκαν τον Μάιο έχουν τον χαμηλότερο κίνδυνο ασθενειών. Να άλλος ένας λόγος να είναι αισιόδοξοι.

Δείτε ακόμη: