UPDATE #NOW

The Family Next Door: Το ντοκιμαντέρ του Netflix για τη φρικιαστική υπόθεση που θυμίζει Γλυκά Νερά


18 Ιουνίου 2021

The Family Next Door: Το ντοκιμαντέρ του Netflix για τη φρικιαστική υπόθεση που θυμίζει Γλυκά Νερά
Elle MacPherson/Instagram
Το έγκλημα στα Γλυκά Νερά και η ιστορία του συζύγου που σκότωσε τη 19χρονη Καρολάιν, ανασύρει στη σκέψη μια άλλη υπόθεση: εκείνη του Αμερικανού Chris Watts, που σκότωσε σύζυγο και δυο κόρες. Η υπόθεση της στυγερής δολοφονίας περιγράφεται σε ντοκιμαντέρ του Netflix που έχει τίτλο: American Murder: The Family Next Door.  

Το έγκλημα στα Γλυκά Νερά και η ιστορία του συζύγου που σκότωσε τη 19χρονη Caroline, ανασύρει στη σκέψη μια άλλη υπόθεση: εκείνη του Αμερικανού Chris Watts, που σκότωσε σύζυγο και δυο κόρες. Η υπόθεση της στυγερής δολοφονίας περιγράφεται σε ντοκιμαντέρ του Netflix που έχει τίτλο: American Murder: The Family Next Door.  

Το καλοκαίρι του 2018 έπρεπε να ήταν χαρούμενο για την οικογένεια Watts. Ο σύζυγος Chris Watts , τότε 33 ετών, και η σύζυγος του Shan'ann, 34 ετών, μόλις είχαν μάθει ότι περίμεναν το τρίτο παιδί τους, έναν γιο. Είχαν ήδη την 4χρονη Bella και την 3χρονη Celeste και ζούσαν ευτυχισμένοι στο Frederick του Κολοράντο.

Επιφανειακά φαινόταν να είναι μια ευτυχισμένη οικογένεια αλλά οι φίλοι της Shan'ann άκουγαν παράπονα σοβαρά και γκρίνια. Ωστόσο, κανείς δεν θα μπορούσε ποτέ να προβλέψει τους ειδεχθείς φόνους που επρόκειτο να βάλουν τέλος στην ευτυχία τους.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Reader.gr

 

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr