UPDATE #NOW

3 σημάδια που θα σας βοηθήσουν να αναγνωρίσετε τα fake προφίλ στο Instagram


The Jennettes

2 Ιουλίου 2021

3 σημάδια που θα σας βοηθήσουν να αναγνωρίσετε τα fake προφίλ στο Instagram

Το να αναγνωρίσουμε ένα fake προφίλ στο Instagram φαίνεται πολύ εύκολο – «κλειδωμένο», χωρίς φωτογραφία ή με «ύποπτο» bio, κανέναν follower. Κι όμως, συχνά τα πράγματα δεν είναι πάντα έτσι. Πολλοί μπορούν να καταφέρουν να μας ξεγελάσουν, είτε για να πουλήσουν πράγματα, είτε επειδή θέλουν να μας προσεγγίσουν ερωτικά – μπορεί ακόμη και για πλάκα.

Τα καλά νέα είναι πως υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να προσέξουμε για να ξεκαθαριστούν όλα.

Ο αριθμός των αναρτήσεων

Φυσικά, δεν ασχολούμαστε όλοι το ίδιο με το Instagram. Άλλοι θέλουμε να ανεβάζουμε φωτογραφίες καθημερινά, άλλοι δεν αισθανόμαστε άνετα. Τα fake προφίλ όμως, ή τα bots, έχουν μηδενικές αναρτήσεις και είναι ιδιωτικά.

Το είδος των αναρτήσεων

Ακόμη κι αν οι αναρτήσεις είναι αρκετές, καλό είναι να προσέχουμε τι περιλαμβάνουν. Στις περιπτώσεις που προωθούν εκπτωτικά προϊόντα ή γνωστές εταιρείες, χωρίς να δείχνουν τον άνθρωπο πίσω από το προφίλ, καλό είναι να αρχίσουμε να προβληματιζόμαστε.

Το είδος των followers

Οι αναρτήσεις μπορεί να είναι φυσιολογικές, ο αριθμός των ακολούθων ικανοποιητικός και όλα να μοιάζουν αδιάφορα. Αν, ωστόσο, προσέξουμε καλά και βρούμε πολλούς τυχαίους followers, με παράξενα ονόματα που είναι άφαντοι κάτω από τα posts, ας είμαστε επιφυλακτικοί.

 

Δείτε ακόμη:


 

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr