Πώς να επιδιορθώσετε την οθόνη του iPhone σας με οδοντόκρεμα

The Jennettes
Δευτέρα, 06 Σεπτεμβρίου 2021
iphone-666894-960-720.jpg

Όταν πήραμε το καινούργιο μας iPhone, αποφασίσαμε πως θα ήταν καλή ιδέα να μην βάζαμε προστατευτικό τζαμάκι στην οθόνη. Θα το προσέχαμε, σωστά; Τελικά κάπως μας έπεσε, η οθόνη χάλασε και κυριάρχησε ο τρόμος.

Αντί να τρέξουμε στο πλησιέστερο κατάστημα επιδιόρθωσης σπαταλώντας πολλά χρήματα, μπορούμε να δοκιμάσουμε μία σπιτική μέθοδο που θα περιορίσει τη ζημιά. Υπάρχει τρόπος με… οδοντόκρεμα.

Η παραδοσιακή οδοντόκρεμα έχει αποξεστικές ιδιότητες – αυτός είναι και ο λόγος που καθαρίζει τόσο καλά τα δόντια μας. Σύμφωνα με το Bustle, δεν έχει υπερδυνάμεις. Δεν πρόκειται, δηλαδή, να κολλήσει μία σπασμένη οθόνη. Μπορεί, όμως, να εξαφανίσει τις γρατζουνιές.

Με απαλές κινήσεις κι ένα λείο πετσετάκι, τρίβουμε λίγη οδοντόκρεμα στη ραγισμένη επιφάνεια. Είναι σημαντικό να επιμείνουμε σε συγκεκριμένα σημεία, για να μην επιβαρύνουμε περισσότερο την οθόνη μας. Έπειτα, καθαρίζουμε το προϊόν με νωπό ύφασμα και περιμένουμε. Αν η γρατζουνιά είναι επιφανειακή, θα τη δούμε να χάνεται σταδιακά.

Αν δεν υπάρξει διαφορά, θα χρειαστεί να συμβουλευτούμε τους ειδικούς και, πιθανότατα, να αντικαταστήσουμε την οθόνη του iPhone μας. 
 

Δείτε ακόμη: Οι selfies των celebrities πριν τα smartphones