UPDATE #NOW

Ο Brentman Rock είναι ο πρώτος γκέι άντρας στο εξώφυλλο του Playboy


Κλέλια Φατούρου

6 Οκτωβρίου 2021

Ο Brentman Rock είναι ο πρώτος γκέι άντρας στο εξώφυλλο του Playboy

Καταιγισμός εξελίξεων στην LGBT κοινότητα. Ο Brentman Rock είναι ο 23χρονος beauty influencer από τις Φιλιππίνες αλλά και ο πρώτος γκέι άντρας που κοσμεί το εξώφυλλο του Playboy.

Μετά τους ηθοποιούς Ezra Miller και Paul Rudd, είναι η σειρά του Rock να ποζάρει για το θρυλικό περιοδικό. Τον γνωρίσαμε ως YouTuber, στη συνέχεια απέκτησε τη δική του εκπομπή στο MTV και τώρα φορά τα κουνελοαυτιά, σήμα κατατεθέν του Playboy.

«Είναι τεράστια υπόθεση για την κοινότητα LGBT και για τους ανθρώπους του δικού μου χρώματος, το να είμαι στο εξώφυλλο του Playboy. Όλο αυτό είναι τόσο σουρεάλ». Αν και έχει συνεργαστεί ξανά με το περιοδικό, δημιουργώντας ρούχα για το brand, είναι η πρώτη φορά που γίνεται το κεντρικό πρόσωπο για editorial.

Το τεύχος υπάρχει μόνο σε ψηφιακή μορφή, πράγμα λογικό εφόσον το Playboy έπαψε να είναι έντυπο τον Μάρτιο του 2020. Μετά από 66 χρόνια κυκλοφορίας, υπήρξαν προβλήματα στην παραγωγή και στην προμήθεια προϊόντων, και ο λόγος ήταν η πανδημία. Φωτογράφος του Brentman είναι ο Brian Ziff και το outfit θα σας θυμίσει τα αντίστοιχα Playboy looks των Dolly Parton και Kate Moss. Φωτογραφήθηκε επίσης ντυμένος ρετρό, με χείλη γεμάτα πολύτιμους λίθους.

«Το προσωπικό μου στιλ έχει να κάνει κυρίως με το ποιός είμαι. Που σημαίνει ότι δεν δίνω δεκάρα τσακιστή και φοράω οτιδήποτε με κάνει να νιώθω χαριτωμένος. Έτσι νιώθω και σήμερα, αν και θα μπορούσα να το είχα κάνει γυμνός. Ενημερωτικά το λέω». Κι εμείς χειροκροτούμε.

Πηγή φωτογραφίας: Instagram/Playboy

TAGS